ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.10.2019 | 14:28

Ελεύθερη σχεση

Από τότε που χωρίσα από μία μακροχρόνια σχέση αποφάσισα ότι δεν θέλω αμέσως να κάνω άλλη σχεση διότι με την προηγούμενη μου σχέση είχαμε αρραβωνιαστη ειμαι 22 χρόνων .. Ήταν ή πρώτη μου σχέση στα 18 μου κράτησε μέχρι τα 21 μου και σχεδόν 1 χρόνο είμαι μόνη ... Όταν χωρισα ήθελα αμέσως να βρω μία σχέση δεν ξερω γιατί ήταν ανασφάλεια ήταν ότι ήθελα κάποιον δίπλα μου ποτέ δεν κατάλαβα ... Γνώρισα κάποιον και βγαιναμε για λίγο καιρό ήταν 32 αρκετά μεγαλύτερος μου μου είχε πει πως ειχε και ο ίδιος πολλά χρόνια σχέση και θέλει να είναι ελεύθερος και να έχει μία σχέση καθαρά μόνο για το ερωτικό κομμάτι.. στην αρχή δισταζα να του μιλήσω ανοιχτά ότι κι εγώ έχω μία πίκρα από την σχεση μου και θα ήθελα κάτι ερωτικό .. ο ίδιος πίστευε πως ήθελα σχέση και έτσι το ληξαμε πριν 3 μήνες από τότε είμαι τελιως μόνη .. όμως εχθες μου έστειλε μηνυμα λέγοντας μου να βρεθούμε αν το θέλω κι εγώ και να ήμαστε μαζί μόνο για κάτι ερωτικό εγώ ή αλήθεια ειναι πως χαρηκα που έστω μου έστειλε όλο αυτό το διάστημα τον σκεφτόμουν ... Τώρα δεν ξέρω τι θα πείτε εσείς αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι θέλω θέλω να πω όταν χωρίσα γκεμιστικαν όλα γύρω μου ίσως φταίει που αρραβωνιαστηκα ίσως ότι με χώρισε και πληγωθηκα ίσως φταίνε πολλά με εμένα ... Αλλά συγουρα για να μην πληγωσο κάποιον πρέπει να τα βρω με τον εαυτό μου πρώτα και νομίζω πως θα μου κάνει καλό να βγω και να περάσω καλά μαζί του ... Εκτός από το ερωτικό κομμάτι θα έχω και έναν φίλο ..
2
 
 
 
 
σχόλια
Απ' τη στιγμή που δεν ξέρεις τι θες, μην μπλέκεις με κανέναν ούτε καν από ανασφάλεια. Γιατί φοβάμαι ότι πάλι θα πληγωθείς. Μείνε μόνη σου μέχρι να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις πραγματικά και τι είδους σχέση σε καλύπτει.
Έχουμε χάσει τους ορισμούς. "Ελεύθερη σχέση" λέγεται η σχέση 2 ατόμων (γάμος ή μακροχρόνιος δεσμός) που έχουν προσυμφωνήσει μεταξύ τους να έχουν -αν προκύψει- σεξουαλικές επαθές και με άλλους χωρίς ψέμματα και δικαιολογίες, στα φανερά. Ethical polyamory δηλαδή.Αυτό που θα έχετε εσείς είναι fuck buddies. Το φιλικό επιπσης δεν προεξοφλείται (αλλιώς θα ήταν friends with benefits)
Scroll to top icon