ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.10.2019 | 23:24

Παίζει να μην καταλάβετε τίποτα αλλά πρέπει να τα πω.

Θα πω όλα όσα με απασχολούν. Νιώθω πάρα πολύ περίεργα μέσα μου. Έχοντας βγει από μια περίοδο έντονου άγχους και στεναχώριας όπου δεν είχα ένα πρόγραμμα και γινόταν μια συνεχόμενη αναπαραγωγή αρνητικών σκέψεων στο μυαλο μου , πλέον είμαι πολύ ήρεμος. Είμαι σούπερ πνιγμένος με υποχρεώσεις αλλά ψυχολογικά είμαι πολύ καλύτερα, όχι επειδή δεν τα σκέφτομαι αλλά επειδή πλέον δεν με ενδιαφέρουν.Μπορεί να είμαι πιεσμένος αλλά είχα ανάγκη αυτή την ψυχική ηρεμία. Αυτη την απουσια δραματος. Παρόλα αυτά νιώθω ανά στιγμές μια έντονη βαρεμάρα σε σημείο αηδίας. Ότι δεν υπάρχει τίποτα που να με γεμίζει. Δεν έχω κάποιο σκοπό, κάτι που να με ενδιαφέρει, κάτι να με ενθουσιάζει. Νιώθω ότι απλά υπάρχω μη νιώθοντας ούτε λύπη ούτε χαρά. Τα πάντα γύρω μου είναι γκρι. Δεν ξέρω τι μπορεί να καλύψει αυτό το κενό.Τέλος, και εδώ παραξενευομαι αρκετά, η κυρία επιθυμία μου αυτή την περίοδο είναι να γνωρίσω κάποιο ενδιαφέρον άτομο. Δεν εννοώ αναγκαστικά για σχεση (αν και θα ήταν το ιδανικό). Ένα άτομο διαφορετικό, περίεργο, μοναδικό. Η ερμηνεία αυτής μου της επιθυμίας είναι για να καλύψω την βαρεμάρα μου. Αλλά η επιθυμία παραμένει θα το ήθελα στη ζωή μου. Θα θελα κάτι να με κάνει να νιώσω ξανά ζωντανός.
1
 
 
 
 
σχόλια
Σε καταλαβαίνω και συμπάσχω πλήρως.. Βέβαια αυτό το να καλύψουμε τη βαρεμάρα μας μάλλον κάτι κακό σημαίνει για τον άλλον και με προβληματίζει αλλά ισχύει.
Scroll to top icon