ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.10.2019 | 01:09

Η απόρριψη

Γειά σας...Θα ήθελα τι γνώμη σας για ένα θέμα που μου προέκυψε. Εδώ και κάτι μήνες μου αρέσει μια κοπέλα. Δύο εβδομάδες περίπου πριν αρχίσουν τα σχολεία της είπα ότι μου αρέσει,εκείνη μου απάντησε ότι λόγω του διαβάσματος ( είμαστε τρίτη λυκείου ) δεν μπορεί να κάνει μια σχέση. Παρόλα αυτά λίγες μέρες αφότου άνοιξαν τα σχολεία τα έφτιαξε με έναν άλλον. Πιστεύεται οτι δεν τις άρεσα και απλά προσπάθησέ να μου το φέρει μαλακά η με κοριδεψε
16
 
 
 
 
σχόλια
Καλά ρε δεν ντρέπεστε μερικοί από πάνω; είναι πράγματα αυτά να τα λέτε σ' έναν δεκαεφτάχρονο; Όχι αγόρι μου, ακόμη κ ως δικαιολογία να είπε το κορίτσι, δεν σε κορόιδεψε. Ίσα ίσα που ήταν ευγενική κ δεν ήθελε να σε στεναχωρήσει λέγοντάς σου ότι δεν σε θέλει. Άσε που, τη στιγμή που στο είπε, μπορεί να το εννοούσε κ στην πορεία απλώς να ένιωσε αλλιώς με το άλλο το παιδί. Έτσι είναι οι σχέσεις των ανθρώπων.. κάποιους τους θελουμε, κάποιους όχι, δε σημαίνει τίποτε.
Είσαι καλό παιδί αλλά δεν σου αξίζωΕίσαι καλό παιδί αλλά σε βλέπω σαν φίλοΈχω διάβασμα,έχω τις κλειστές μου,δεν είμαι σε φάση κλπΌταν ακούς τέτοια άντε για ψάρεμα γιατί από το άλλο δεν...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΆΡΕΙ!
Ειναι υποχρεωμενη να κατσει να αναλυσει γιατι δε γουσταρε να ειναι μ αυτον και γουσταρε να ειναι με τον αλλον? Οχι,ουτε τοτε χρωσταει καμια εξηγηση,ουτε υποχρεωση εχει ουτε λογαριασμο θα δωσει αν αλλαξε γνωμη και θελει να ειναι με καποιον,αν ειναι δυνατον δηλαδη τα αυτονοητα θα εξηγουμε? Απο που και ως που δηλαδη δεν ηταν καν γκομενοι μεταξυ τους.
Οκ.Να το διορθώσω.Ειναι μια 17χρονη καριόλα.Να μην ξεχάσουμε να δικαιολογήσουμε με την ίδια λογική όλα τα καθίκια που κάνουν bullying γιατί στην τελική παιδιά είναι και αυτά.
nosgoth εχεις καποιο προβλημα αντιληψης? Πως στο διαολο κολλαει το bullying με το οτι μια κοπελα ΓΟΥΣΤΑΡΕ να κανει σχεση με τον εναν και οχι με τον αλλο? Ωρα τωρα να μας πεις οτι ειναι μπουλινγκ οταν δε σας καθεται αυτη που εσεις θελετε. Τι αλλο θα δω εδω μεσα και ποση ηλιθιοτητα κυκλοφορει εκει εξω ρε γαμωτο!
Επισης μπουλινγκ ειναι οταν αποκαλεις καριολα μια κοπελα επειδη δεν εκατσε σε καποιον,μπουλινγκ και σεξισμος, αν ξερεις καν τι σημαινουν αυτα.
Scroll to top icon