ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.11.2019 | 11:00

.

Η μάνα μου δεν προσέχει καθόλου τον εαυτό της. Θα μου πεις ο καθενας μπορεί να κάνει αυτό που θέλει αλλά ανησυχω για την υγεία της. Καπνίζει πολύ από τα 15 της και τώρα είναι στα 46. Επίσης τρώει πολύ ανθυγιεινά και όταν της το λες δεν φαίνεται να το καταλαβαίνει. Έχει και τους τελευταίους μήνες που δεν εργάζεται οπότε κάθεται κυρίως σπίτι και δεν κινείται καθόλου. Μερικές φορές τρομάζω από κάτι περίεργα που την βλέπω να κάνει στον ύπνο της. Αλλά πιστεύω ότι αυτές είναι συνήθειες χρόνων και ότι και να τις λέμε δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.
7
 
 
 
 
σχόλια
Καλό είναι όταν υποπτευόμαστε υπνική άπνοια και άλλα προβλήματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα, να συμβουλευόμαστε έναν ειδικό παθολόγο, ο οποίος θα εκτιμήσει την κατάσταση και ίσως γράψει και τις αιματολογικές εξετάσεις που λες ;-)
Δεν λέω όχι περί παθολόγου. Έτσι όπως διατυπώθηκε το σχόλιο στο οποίο απάντησα η ερμηνεία που εξήγαγε κανείς είναι ότι χρειάζεται ειδικό ψυχικής υγείας!
Scroll to top icon