ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.11.2019 | 16:47

Λογική;

Μπορεί ένας άνθρωπος να έχει τις ίδιες απαιτήσεις σε κάθε ηλικία; Αν δεν έχεις βρει σύντροφο να σου αρέσει και να είναι αμοιβαίο στα 30 και στα 35, μπορείς να αποκλείσεις στα 40 φεύγα όλους όσους έχουν παιδιά; Ο περισσότερος κόσμος έχει αποκτήσει παιδιά σε αυτή την ηλικία, δεν είσαι πια τόσο νέος ώστε να έχεις τέτοια κριτήρια δεν είναι ρεαλιστικό. Λέμε ότι οι περισσότεροι αξιόλογοι είναι πιασμένοι και από αυτούς που μένουν βάζουν και όρο να μην έχουν παιδιά στα 45 και στα 47; Δεν το κάνουν όλοι αλλά υπάρχουν ανύπαντροι άντρες και γυναίκες που το λένε και απορώ αν θα βρούνε ποτέ σύντροφο. Αυτοί οι ίδιοι δεν έχουν κάνει παιδιά γιατί δεν θέλανε ή δεν τα κατάφεραν, σε αυτή την ηλικία αν έχεις τέτοια κριτήρια δεν πρόκειται να βρεις ποτέ σύντροφο. Παραπονούνται ότι δεν βρίσκουν έναν άνθρωπο αλλά ψάχνουν ψύλλους στα άχυρα. Θέλουν να βρούνε κάτι που δεν βρήκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια, κάποιον αξιόλογο ελεύθερο να αρέσει ο ένας στον άλλον να ταιριάζουν και να μην έχει και παιδιά. Πιστεύω ότι από μια ηλικία και μετά είναι πιο δύσκολο και από το να πιάσεις το τζακποτ. Το κακό είναι πως οι περισσότεροι από αυτούς πιστεύουν ότι είναι πολύ καλύτεροι από ότι είναι στην πραγματικότητα, ακόμη και αν βρισκόταν ένας άνθρωπος όπως τον θέλουν δεν θα επέλεγε κάποιον από αυτούς. Τους βλέπω σε 10 χρόνια να παρακαλάνε και πολύτεκνους ακόμη αν βρούνε κάποιον ελεύθερο και να τρώνε χυλόπιτες. Μερικοί άνθρωποι θα πάθουν αυτό που τρέμουν, θα μείνουν μόνοι τους αλλά θα είναι αργά πλέον για να το αλλάξουν.
3
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί δεν κατάλαβα; Άνθρωποι με κριτήρια και επιλογές δεν είναι; Πρέπει δηλαδή να πάρουν ό,τι βρουν; Και συ ποιος/ποια είσαι που τους κρίνεις; Μόνο στο καζάνι της κολάσεως δεν τους έβαλες ακόμη. Και γω προσωπικά δεν θα ήθελα κάποιον που θα είχε παιδιά. Πολύ απλά γιατί δεν γουστάρω και δεν μπορώ να τα αγαπήσω ως δικά μου. Θέλω να γνωρίσω κάποιον ελεύθερο να κάνω μαζί του μια όμορφη οικογένεια. Για μένα τι έχεις στο μενού; Δεν τη παλεύεις μάλλον.
Scroll to top icon