ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.11.2019 | 14:52

Είμαι μόνη και δεν ξέρω τι φταίει

Είμαι 19 χρονών και είμαι μόνη μου, χωρίς σύντροφο εννοώ, γιατί δόξα το θεό έχω καλές φίλες, το θέμα μου είναι ότι δεν ξέρω, τι ακριβώς να κάνω για να γνωρίσω κάποιον, νιώθω ότι είμαι καλός άνθρωπος . Σπουδάζω στο δεύτερο έτος, και δεν έχω γνωρίσει κανέναν, στη σχολή είμαστε μόνο κορίτσια. Που να το βρώ;;;; Δεν θέλω μέσω των σόσιαλ, δε μου αρέσει η ιδέα να μιλάω με κάποιον που δε γνωρίζω καθόλου! Θέλω και εγώ να βρω έναν άνθρωπο επιτέλους να με αποδεχτεί για αυτό που είμαι, όχι σαν τον πρώην που ότι και αν κάνω 5 χρόνια τώρα τον σκέφτομαι , και μου έχει γαμήσει την αυτοπεποίθησηηη!!
2
 
 
 
 
σχόλια
Συγγνώμη αλλά... 19-5=14....αν χώρισες πριν πέντε χρόνια πόσο χρονών τα έφτιαξες;;; Θα μας τρελάνεις εσύ. Τελοσπαντων. Δεν έχει σημασία αν είσαι στο τμήμα μόνο με κορίτσια, φρόντισε στα κένα να συχνάζεις στο κεντρικό κτήριο και στο κυλικείο. Θα δεις κόσμο και κοσμακι.
Δεν ξέρω που θα τον βρεις. Κάποιες λύσεις είναι μέσω κοινών γνωστών, σε νέες δραστηριότητες. Όμως θεωρώ ότι είναι προτιμότερο να δουλέψεις να ξεπεράσεις τον πρώην, να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση ώστε όταν βρεις έναν άνθρωπο να ξεκινήσετε από μια καλή βάση. Σου εύχομαι να βρεις αυτό που ψάχνεις!
Scroll to top icon