ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.11.2019 | 21:32

Θιγμένος εγωισμός

Δε μπορώ να το χωνέψω ότι χαθήκαμε και δεν τον νοιάζει καθόλου. Δεν είχαμε ποτέ τίποτα απλώς φλέρταραμε ,απλά εκείνος φαινόταν να τού τρέχουν τα σάλια ενώ εγώ το έπαιζα κουλ. Και τελικά συνέβαινε ακριβώς το αντίθετο. Εγώ έλιωνα και λιώνω ακόμα και αυτός έφυγε και ούτε ένα γεια, τίποτα. Ούτε μια κίνηση να ψάξει να με βρει. Θα μου πεις ,που ξέρεος τι έχεις ονκαθενας στο κεφάλι του ,ούτε εσύ έκανες κίνηση στο κάτω κάτω. Αλλά όχι ρε παιδισ,εγώ αν ήξερα ότι δε θα τον ξαναδώ θα εριχνα τα μουτρα μου στα πατώματα στην τελευταία συνάντηση. Παραπλανήθηκα εντελώς από αυτήν την ιστορία και πονάω δυστυχώς. Πονάω πολύ.
2
 
 
 
 
σχόλια
Εμ, αυτά τα παιχνιδάκια μας φάγανε... Να κάνουμε τον άλλον να μας κυνηγάει, ας το παίξω σούπερ κουλ κ αδιάφορη να τρέχει από πίσω μου. Κ μόλις την κάνει ο άλλος μ' ελαφρά γιατί σιχάθηκε τα παιχνίδια μας να κλαψουρίσουμε κ λίγο γιατί δεν έλιωσε τις σόλες του... Ρε πάμε καλά; Δείξτε αυτό που θέλετε την κατάλληλη στιγμή κ αφήστε τα σχέδια κ τα παιχνίδια!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon