ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.12.2019 | 00:10

Τα νεύρα μου

Παιδιά θέλω την γνώμη σας για κάτι..Γνώρισα πρόσφατα ένα παιδί μου άρεσε του άρεσα κανονίσαμε καφέ,έχουμε βγει δύο φορές φαίνεται ότι με τον τύπο έχουμε τρομερή χημεία γενικά από την αρχή με έκανε να γελάω συνέχεια με έκανε να νιώσω πολύ όμορφα και οικεία ,σαν χαρακτήρας είναι διάχυτικος συνέχεια γλυκολογα και από κοντά και από τα μηνύματα,το ενδιαφέρον του για εμένα ξεκάθαρο από πολλά πράγματα φαίνεται ότι δεν θέλει να περάσει απλά καλά ...όλα όμορφα όλα καλά ως τώρα ,από εκεί που παμε να ξεκινήσουμε κάτι όμορφο ξαφνικά σταματάει να μου μιλάει στα μηνύματά η κάνει κανένα πεντα ωρο να μου στείλει ενώ τον βλέπω ενεργό και είναι απότομος σε σύγκριση δηλ με τα μηνύματα που μου έστελνε πριν βρεθούμε που ήταν ολόκληρα ξατεβατα και απαντούσε σε κλασματα καμια σχέση είναι λες και έχει πάρει κάποιος άλλος το κινητό του και απαντάει στην θέση του ,και αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι ότι δεν έκανα η είπα κάτι που να τον ενόχλησε ίσα ίσα είμαστε στην αρχή ακόμα ..δεν ξέρω ..τι πιστεύετε εσείς;τα νεύρα μου δεν είναι καλά !!
4
 
 
 
 
σχόλια
Αν δεν έδειξες πως το ενδιαφέρον ήταν αμοιβαίο φταις εσύ, αν όχι σταμάτα να ασχολείσαι μαζί του. Άμα ενδιαφέρεται θα επικοινωνήσει εκείνος. Ότι και να συμβαίνει θα μαθευτεί, αργά ή γρήγορα οπότε έχε υπομονή.
Αυτό ήμουνα έτοιμη να πω. Εξομολογούμενη πρόσεχε ο αριθμός αυτών που φλερτάρουν κλπ ενλω έχουν ήδη σχέση είναι μεγαλύτεροα απλο όσο νομίζεις. Επίσης λες ότι ήταν πολύ καλός στα λόγια. Συνήθως οι δεσμευμένοι έχουν πολύ καλό λέγειν και ξέρουν τι πρέπει να πουν οι ελεύθεροι δεν το κατέχουν πολύ το άθλημα.
Scroll to top icon