ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.12.2019 | 03:27

αχχχ

βγαινω με ενα παιδι το οποιο εχει παρα πολυ καλο χαρακτηρα , χιουμορ , μου φερεται αψογα και φαινεται να ενδιαφερεται για μενα ...ομως εμφανισιακα δεν ειναι ο τυπος μου και δε μου βγαζει κατι ιδιαιτερα ερωτικο.. ενα φιλι που ειχαμε δωσει ηταν κομπλε αλλα απο την αλλη δε ξερω και εγω τι θελω γιατι οταν το γνωρισα μολις ειχα βγει απο μια πολυ συντομη αλλ εντονη για μενα περιπετειαα με καποιον που μου αρεσε πολυ. δε ξερω τι να κανω ? να δωσω μια ευκαιρια ονττας ξεκαθαρη απο την αρχη μαζι του οτι δηλ βγηκα προσφατα απο κατι η να το ληξω εδω ( 1 Συναντηση εχουμε κανει μονο). Σκεφτομουν να βγω αλλη μια φορα μηπως μου βγει το ερωτικο γιατι ως ατομο το κατασυμπαθω. Απο την αλλη ειμαι και εγω πολυ μπερδεμενη στο τι θελω..
5
 
 
 
 
σχόλια
Εγω θα σου ελεγα να βγεις και αλλη μια φορα μπορει να σου βγει και εσενα το ερωτικο οσο το γνωριζεις και περνας καλα μαζι του απλα πες του ολη την αληθεια και οτι θες λιγο χρονο και να το πατε σιγα σιγα ποτε δεν ξερεις !
Κοίτα, μωρέ... Εγώ είμαι της άποψης να ζήσεις το δράμα σου μόνη σου, να στανιάρεις. Τί να το ταλαιπωρείς και το καλόπαιδο που δεν σου έβγαλε κάτι το ερωτικό εξαρχής;Ευκαιρίας δοθείσης, να ποστάρω ένα από τα αγαπημένα μου αποφθέγματα:Love is like a fart... If you have to force it, it's probably shit.
Scroll to top icon