ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.12.2019 | 14:53

Χριστουγεννιάτικες οικογενειακές ιστορίες

Από πότε πρέπει την άδεια που κράταγα ως κόρη οφθαλμού και κατάφερα να πάρω για τα Χριστούγεννα να την χαλάσω πηγαίνοντας να κάνω δουλειές στο πατρικό επειδή εχθές ξαφνικά έτσι αποφάσισε ο μεγάλος αδελφός? Εκείνος έχει οικογένεια και παιδί εγώ είμαι ελεύθερο πουλί. Στην μάνα μου είπα ότι θέλω να την έχω μαζί μου σε όλες τις γιορτές και να κάνουμε βόλτες και να ξεκουραστουμε. Εκείνος επειδή νοιώθει τύψεις που δεν της προσφέρει τίποτα παρά μόνο φασαρίες, αποφάσισε να πάει από σήμερα (νύχτα κιόλας) να κάνει δουλειές που δεν έχει κάνει όλη την χρόνια. Και πρέπει να πάω κ εγώ αλλιώς δεν είμαι καλή κόρη. Μέχρι και δανεικά του δίνω κάθε τρεις κ λίγο ενώ εκείνοι έχουν δύο μισθούς και τρώνε κάθε μέρα έξω... Και τώρα που πάτησα πόδι και είπα θα μείνω σπίτι μου τις γιορτές γιατί έχω ανάγκη να ξεκουραστώ είμαι η κακιά.
4
 
 
 
 
σχόλια
Το δίκιο σου δύσκολα θα το βρεις. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μην σε νοιάζει τι θα πει ο αδερφός και πως θα σε χαρακτηρίσει. Κάνε αυτό που θέλεις εσύ χωρίς να σε νοιάζει πως θα σχολιαστεί.
Scroll to top icon