ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.12.2019 | 01:09

Περί ορέξεως.

Εσείς κορίτσια που σας λένε τα αγόρια σας να μην τρώτε και παχύνετε, βρείτε άλλον που να του αρέσουν τα πιασίματα.Κυκλοφορούνε μπόλικοι εκεί έξω που τους βγαίνουν τα μάτια όταν βλέπουν μεγάλο πισινό και στήθος. Καρατσεκαρισμένο :D
7
 
 
 
 
σχόλια
Καημό το 'χω να διαβάσω δωμέσα εξομολόγηση άντρα που του τη λέει η σΚέση του για το, π. χ. επικών διαστάσεων μπυροκοίλι του. Και, ναι. Δίνω τροφή στα μη πρωτότυπα τρολ της στήλης, με τα πολλαπλά nicks. Αυτά έχουν τις γαμάτες #not αποψάρες για τα ξένα σώματα, άλλωστε.
Όταν νοιάζομαι για σένα, θα σου πω τι να προσέξεις. Και το ίδιο και εσύ. Το ότι κάποιοι αγροίκοι θα κοιτάζουν τον πισινό σου δε σημαίνει ότι εγώ είμαι ''λάθος'' ούτε ότι εκείνοι σε έχουν λατρέψει: χέρι να σου βάλουν θέλουν χωρίς να σημαίνει ότι σε βλέπουν σοβαρά.
Βέβαια του στήθος είναι περισσότερο θέμα σωματοδομης και λιγότερο θέμα κιλών. Προφανώς και επηρεάζεται από τα κιλά. Μποορεί, όμως, μια κοπέλα ενώ έχει φυσιολογικό βάρος, να έχει μεγάλο στήθος. Αντίστοιχα, μπορεί να έχει αρκετά κιλά αλλά τι στήθος της να είναι μικρό.
Scroll to top icon