ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.12.2019 | 14:36

έχω πρόβλημα!

Δεν είναι θέμα υγείας..αλλά είναι θέμα οικογενειακό...και θέλω πραγματικά τη συμβουλή σας!! Εδώ και 23 χρόνια νόμιζα ότι είμαι από τα λίγα τυχερά άτομα που έχουν στενή σχέση με τους νονούς τους. Είχα παρατηρήσει τώρα τελευταία το πρόβλημα που είχε η μητέρα μου με τη νονά μου...και πριν μερικές μέρες μετά από έντονο καβγά των γονιών μου ανακαλύπτω ότι υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα η νονά μου να είναι ερωτευμένη με το μπαμπά μου. Αυτό ξεκίνησε πριν καν είμαι εγώ ιδέα, πριν γεννηθώ. Η νονά μου είναι κώλος και βρακί με τον μπαμπά μου ενώ τη μαμά μου την παίρνει κανένα τηλ μόνο σε γιορτές και μόνο αν τη χρειάζεται για κάτι. Ο μπαμπάς μου δεν θέλει να χαλάσουν οι σχέσεις (μάλλον γιατί κάθε φορά που την επισκέπτομαι μου δίνει 50ρακια, μου παίρνει άκριβά δώρα κτλ με τα λεφτά του νονού μου πάντα). Τι να κάνω δεν ξέρω; Τον πατέρα μου δεν μπορώ καν να τον κοιτάξω στη μάτια, η μαμά μου βασανίζεται ψυχολογικά εδώ και χρόνια με την απραγία του πατέρα μου, στο χωριό έχουμε γίνει ρεζίλι τόσα χρόνια(αυτό δεν με νοιάζει τόσο αλλά δεν θέλω να πιάνει κανείς στο στόμα του την οικογένειά μου). Δεν θέλω να ξαναπατήσω το πόδι μου εδώ, δεν ξέρω πως να βοηθήσω και τι να κάνω γενικά.
3
 
 
 
 
σχόλια
Να σου πω την αλήθεια, κάποια πράγματα δε μου πολυκολλάνε στην εξομολόγηση, διότι από τη μία μέχρι πριν μερικές ημέρες ήσουν μια χαρά με τη νονά, από την άλλη εδώ και κάποια χρόνια έχετε γίνει ρεντίκολο στο χωριό επειδή η νονά τραβιέται με τον μπαμπά. Αυτά δεν πολυκολλάνε. Επί του πρακτέου: είτε ξεκόβεις από τη νονά για συμπαράσταση στη μαμά, εκθέτοντας κατ' αυτό τον τρόπο τον πατέρα σου, είτε συνεχίζεις κάνοντας πως όλα είναι ΟΚ και είστε όλοι μέσα στην ευτυχία. Το ότι το χωριό θα σας σχολιάζει, δεν μπορείς να το αποφύγεις.
εγώ δεν είχα καταλάβει κάτι είχαν συμβεί πράγματα πριν γεννηθώ και δεν είχα μάθει ποτέ ότι κάτι τέτοιο συνέβαινε! Ο πατέρας μου δεν έχει απατήσει τη μητέρα μου με τη νονά μου, απλά δεν κάνει κάτι να απομακρυνθεί και μην έχει τόσο στενή σχέση με τη νονά μου.
Scroll to top icon