ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.1.2020 | 01:47

Ερωτευτηκα μια χιπισσα!

Ειμαι αγορι 22 και μου αρεσει μια κοπελα 19 χρονων. Την εχω δει 2 φορες απο κοντα και αυτο ηταν. Την ερωτευτηκα! Δυστυχως δεν εχουμε κοινες παρεες για να την προσεγγισω. Μενουμε στην ιδια περιοχη και εμαθα το ινστα της. Το θεμα μου ειναι οτι ειμαστε τελειως διαφορετικοι χαρακτηρες. Εκεινη απ οτι εχω μαθει συχναζει σε τρανσοπαρτα και ειναι φουλ αφασια. Παει καμπινγκ και της αρεσουν αυτες η φασεις. Εγω γουσταρω φουλ λαικα και τετοια. Δεν εχει σημασια αυτο το χασμα για μενα. Αλλα πως μπορω να προσεγγισω αυτη την κοπελα; Ποσο μαλλον απο ινσταγκραμ και οχι απο κοντα. Γιατι αλλο απο μηνυματα και αλλο απο κοντα. Αλλα απο κοντα δεν νομιζω να την πετυχω συντομα γιατι συχναζουμε σε διαφορετικα μερη. Τη δευτερη φορα που την πετυχα κοιταχτηκαμε και κολλησα. Απο τοτε τη σκεφτομαι συνεχεια. Βοηθειααα!Α και ευτυχισμενο το 2020!!!
6
 
 
 
 
σχόλια
Βουρ στον "πατσά" και ότι γίνει. Συνήθως αυτές οι κοπέλες έχουν φουλ αυτοπεποίθηση και μιλάνε και από ινστα και από κοντά. Δεν έχουν κόμπλεξ σαν τις "μπουζουκογκομενες" που έχεις γνωρίσει. Το χάσμα γούστου στην αρχή δεν νομίζω να ενοχλεί εάν υπάρχει χημεία. Αργότερα θα ενοχλήσει οπότε να είσαι έτοιμος για υποχωρήσεις. Να είσαι πιο διπλωματικός στις απαντήσεις σου γιατί μπορεί να είναι και κνιτισσα! Αυτα, εύχομαι να σου βγει σε καλό! Καλή χρονιά!
Λες ότι δεν έχει σημασία το χάσμα για εσένα, αλλά μιλάς έξω από τα πράγματα. Για αυτό καλύτερα επιδίωξε να την γνωρίσεις. Βασικά δεν έχεις κάτι να χάσεις, οπότε μην κωλώνεις. Το πώς, είναι αυτό που σε βολεύει. Μέσω ινστα; Από κοντά; Πρότεινε να πάτε μια βόλτα, αν βρεις και ένα ωραίο πάρκο ή μέρος με φύση, θα το εκτιμήσει καλύτερα από μαγαζί εάν είναι όντως χίπισσα ;-) Απλώς να θυμάσαι ότι δεν είναι το στυλ και οι προτιμήσεις μουσικής που φέρνουν μαζί δύο άτομα, αλλά οι κοινοί στόχοι και απόψεις σε θέματα ζωής. Μπορεί σε αυτά να ταιριάζετε, αλλά αν δεν κάνεις κίνηση δε θα μάθεις. Just do it, καλή τύχη :-)
Το οτι για σένα η τέλεια βραδιά είναι πρώτο τραπέζι πίστα στον Οικονομόπουλο ας πουμε,ενώ για εκείνη η συναυλία των Slayer με support Rotting Christ,είναι ένα θέμα που πιστεύω πως δεν ειναι λεπτομέρεια.Προτείνω να το σκεφτείς πριν δοκιμάσεις να κάνεις οτιδήποτε μαζί της.
Scroll to top icon