ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.1.2020 | 14:46

ΦΟΒΑΜΑΙ

Δεν ξερω τι πηγαίνει λάθος Φοβάμαι πως ειμαι μονη μου πως με τις φιλες μου δεν ταιριάζω και πως πλέον δεν ειμαστε καν φιλες με τη σημασια τις λέξης και πως Απλα βγαινουμε! Με λυπεί αυτο γιατι εν τελει δεν περνάω και ομορφα εχω ενα κενό! Φοβάμαι πως δεν αρεσω σε κανέναν και σιγουρα Οχι σε αυτους που θελω φοβάμαι πως δεν μπορω Ουτε σχεση να κανω και πως οκους τους διώχνω αντί να τους τραβάω κοντα κοντα μου! Και το χειροτερο ειναι πως φοβάμαι πως δεν ξερω τι φταίει δε μπορω να το δω για να το αλλαξω δε ξερω αν ειναι κατι που το κανω Εγω ή τυχαίνει ! Απλα φοβάμαι πως κάποια στιγμή θα ξυπνήσω μεγάλη και θα θυμαμαι εμενα στα 22 να ειμαι ετσι και ποσα πραγματα Της ηλικίας θα εχω χασει και τοτε θα ειναι Οντως Κριμα !
2
 
 
 
 
σχόλια
Μην φοβάσαι τόσο πολύ. Προτείνω να συγυρισεις το σπιτάκι σου, να φτιάξεις ένα τσαγακι και να διαβάσεις ένα βιβλίο που σαρεσει πολύ. Γενικά ζήσε λίγο για την πάρτη σου και άσε ποιες είναι οι φίλες σου, ποιοι σε θέλουν και ποιοι όχι. Κλείσε για λίγο την πόρτα που λέει 'έξω κοσμος' και ασχολήσου με τον 'μέσα κοσμο'.Υ. Σ δεν υπάρχουν πράγματα της ηλικίας. Ότι θέλει κάνει ο καθένας σε ότι ηλικία το επιθυμήσει. Μην κολλάς. Καλή συνεχεια χωρίς άγχος.
Scroll to top icon