ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.1.2020 | 17:30

Ανθρωπιά-Ευγένεια

Δύο έννοιες υπό εξαφάνιση στις μέρες μας! Πραγματικά. Ακόμη κι εδώ μέσα κάποιος δε μπορεί να εκφράσει μια εξομολόγηση ή ερώτηση αμέσως ορισμένοι να το παίξετε έξυπνοι, να τον ειρωνευτείτε και να τον κάνετε να νιώσει ακόμη πιο χάλια. Έλεος δηλαδή! Αν δεν έχετε να πείτε κάτι να βοηθήσετε τον άλλον μην σχολιάζετε καν, τόσο απλά και όμορφα!
8
 
 
 
 
σχόλια
Παντού λογοκρισία ρε παιδί μου, πού θα διοχετεύει ο κόσμος το άχτι του καλέ; στον έξω κόσμο υποκρισία και τι πιο εποικοδομητικό από το να έρθεις εδώ και με ασπίδα την "ειλικρίνεια", τον αυθορμητισμό, την κακία θα πω εγώ, να χύσεις τη χολή σου!! Ανθρωπιά κι ευγένεια δεν υπάρχει πουθενά και αρνούμαι να πιστέψω πως ένας αγενής σχολιαστής δεν είναι και αγενής άνθρωπος γενικά, εχμ συγγνώμη..."ντόμπρος" #εμετούληςΥγ. : μπορείς να πεις το χειρότερο πράγμα με τον καλύτερο τρόπο, εσύ επιλέγεις αν θα το κάνεις
Εξαρτάται από την εξομολόγηση. Γενικά και εμένα με εκνευρίζει η ειρωνεία και η αγένεια αλλά είναι και ορισμένοι εξομολογουμενοι που ξύνεται ο κ.. λος τους να τα ακούσουν.
Κάποια στιγμή, μία κοπέλα μου έστειλε e-mail γιατί είχε ένα θέμα με έναν τύπο που τη δούλευε, και ήθελε να ''ακούσει'' μία άποψη, δλδ στην πραγματικότητα ήθελε να ακούσει αυτό που θα την έκανε να νιώσει καλύτερα. Της έγραψα το πασιφανές, και αφού με είπε μέσες άκρες ως σκληρό, μόνοπλευρο, ανάλγητο και άλλο ωραία, αποσύρθηκε από το διαδικτυακό διάλογο. Αυτή την ιστορία στη γράφω για τον εξής απλό λόγο: καμία φορά μας βοηθά περισσότερο η καθαρή οπτική και όχι το ντάντεμα που περιμένουμε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon