ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.1.2020 | 23:30

Εμεις

Που κάνουμε σκατα φοιτητικη ζωή χωρίς φίλους και δικούς μας ανθρώπους άραγε θα ζήσουμε πιο όμορφα μετά τα φοιτητικά χρόνια; το εύχομαι γιατί αλλιώς..
4
 
 
 
 
σχόλια
εγώ αντίθετα έζησα υπέροχα φοιτητικά χρόνια τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Μη στεναχωριέσαι τα πράγματα θα αλλάξουν και είμαι σίγουρη ότι θα αλλάξουν προς το καλύτερο
Πάντα υπάρχουν καλύτερες μέρες, προσπάθησε να γίνεις και εσύ λίγο πιο ευέλικτος/η κοινωνικά, δεν σου λέω να μιλάς σε κάθε άκυρο άτομο, απλώς να είσαι κάπως πιο δοτικός/η σε συζητήσεις. Σιγά σιγά θα δημιουργήσεις παρέες με αυτόν τον τρόπο, τουλάχιστον εγώ έτσι έκανα .
Η 'φοιτητική ζωη' για μένα αποτελεί ένα μεγάλο στερεότυπο. Όπου ακούγεται η φράση 'φοιτητική ζωη' εξυπακούονται πάρτυ, φίλοι, κρεπαλες, γκομενοι. Δεν νομίζω ότι μόνο αυτά μας κάνουν να περνάμε καλά. Θέλω να πιστεύω.Και χωρίς φίλους υπάρχουν πολύ όμορφα πράγματα να ζήσεις. Υπάρχουν και οι παρέες, άτομα που θα δεις και θα συναναστραφεις χωρίς να είναι κολλητοί σου. Μια κοινωνική ελαφρότητα και λίγο περισσότερη βάση στον εαυτό σου και στην μοναξιά σου θα σε εξελίξει σε μεγάλο βαθμό και θα είσαι έτοιμος/η για πολλά πραγματα στο μέλλον.Μην τρελαίνεσαι (και για μένα το λέω μην νομίζεις)
Scroll to top icon