ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.1.2020 | 15:17

Ή γνώμη μου

Είμαι στα 21 μου και βγαίνοντας από την πρώτη μου σχέση που κράτησε και 2 χρόνια και μάλιστα υπήρχαν πολλά θέμματα από την μεριά του πρώην μου ξέρω πως αυτο τον 1,5 χρόνο που είμαι μονη είμαι καλύτερα. Πρώτα από όλα επειδή βλέπω πολλές εξομολογήσεις θέλω να σας μιλήσω ανοιχτά . Λόγω της ηλικίας μου θα ήθελα πολύ να έχω μία σχέση με έναν άνθρωπο να περνάμε καλα , να συζητάμε , να νιωθο όμορφα μαζί του όμως ή κοινωνία έχει χαλάσει πολλοί άνδρες που γνωρισα αφού χωρίσα και καθαρά είχα φιλικη σχέση μαζί τους μου είπαν πως δεν κάνουν σχέσεις γιατί είτε δεν έχουν το οικονομικό , είτε ή κοπέλα που θα γνωρίσουν θέλει πολλά για να ικανοποιηθεί, είτε θέλουν μόνο να περνάνε καλά και δικαίωμα τους . Εγώ από την άλλη μου λένε είσαι μικρή κοπέλα μόνο 21 χρόνων θα έπρεπε να έχεις σχέση να περνάς καλά να τους αλλάζεις σαν τα πουκάμισα και άλλα τέτοια και έπειτα τους λεω ας κοιτάξω πρώτα να είμαι καλά με τον εαυτό μου , να τελιωσο της σπουδές μου , να βρω μία δουλειά έτσι ώστε να μπορέσω να ζήσω ανεξάρτητα και έπειτα βρίσκω και ένα καλό παιδί να προχωρησο την ζωή μου , ή περισσότεροι που γνώρισα το μυαλό τους το είχα μόνο στο να ικανοποιήσουν το εγώ τους , να περνάνε καλά λέγοντας ψέμματα στην κοπελα που είχαν απέναντι τους , τους εταζαν πολλά και το μόνο που ήθελαν ήταν κάτι ερωτικό . Επαναλαμβάνω πως όλοι μας θέλουμε έναν άνθρωπο διπλα μας και εγώ το θέλω αλλά πρώτα θα πρέπει να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας να στηριζόμαστε στα δικά μας πόδια και να μην λέμε τόσα ψέμματα καλό θα ήταν ο καθένας να ρισκάρει και να λέει το τι νιωθει εκείνη την στιγμή και ας πληγώσει τον άλλο έστω θα είναι ηλικρινης πρώτα στον εαυτό του και έπειτα στον άνθρωπο που έχει απέναντί του !
1
 
 
 
 
σχόλια
Μην ακούω βλακώδης δικαιολογίες περί οικονομικών. Αν κάποιος νιώθει την ανάγκη να κάνει σχέση δεν θα τον σταματήσει η έλλειψη χρημάτων. Απλά θέλουν με κάποιο τρόπο να κρύψουν ότι για καμία δεν ενδιαφέρονται.
Scroll to top icon