ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.1.2020 | 17:23

Αποτυχία

Έδωσα μάθημα . Μόλις μπήκα σπίτι, κόπηκα. Δε νιώθω καλά στεναχωριέμαι, θέλω να τα παρατήσω κλπ. Αλλά δε θα τα παρατήσω, επόμενο την παρασκευή. Σήματα και Συστήματα. Εχω διαβάσει , αυτή τη στιγμή χρωστάω 9 μαθήματα και το κοντέρ συνεχίζει να γράφει. Συνολικά άλλα 33 για πτυχίο και νιώθω ότι δεν αντέχω άλλο. Δεν έχω δυνάμεις, το ενδιαφέρον έχει πάει περίπατο κλπ. Δε ξέρω πώς θα τελειώσω τη σχολή.???
1
 
 
 
 
σχόλια
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Ειχα φτάσει να χρωστάω 24 μαθήματα. Ειχα πελαγωσει.. Ελεγα συνεχεια πως θα τα παρατήσω, δεν είχα καμια ορεξη για διαβασμα. Ολα άλλαξαν μέσα σε ενα πρωι. Καθόμουν ποσες μερες κ κλαιγομουν οτι δεν μπορώ κτλ.. Μέχρι π ξύπνησα κοιταχτηκα στον καθρέφτη και λεω τελος η μιζερια!!! Θα κάτσω να διαβάσω!!! Και έτσι και έγινε. Τα περασα ολα σε δυο εξεταστικες. Θυσιασα βεβαια εξοδους κτλ.. Αλλα αξιζε τον κοπο. Τα πέρασα και ησυχασα!! Μη σε παίρνει από κάτω. Μια αποφαση ειναι!!
Scroll to top icon