ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.1.2020 | 14:13

Τέλμα

Έδω και 4 μήνες είμαι σε ενα τελμα. Αγχος στο θεο, για τις σπουδες διχως να υπαρχει ουσιαστικος λογος . Κλαμα , ψυχοσωματικα , μια αρθριτιδα που με την ολη κατασταση επεινωνεται , αυτην τη στιγμη η καρδια μου χτυπαει γρηγορα , αυπνιες και δε συμμαζευεται. Πηγα στη ψυχιατρο της σχολης, μου ειπε πως εχω ψυχαναγκαστικη προσωπικοτητα και πως χρειαζεται ψυχοθεραπεια. Δεν αντεχω αλλο . Εχω εξαντληθει . Θελω απλα να πεσω κατω. Δεβ ειμαι σε θεση να κανω τπτ. Ειμαι μια απελπισια με ποδια. Ο,τι κι αν κανω δε βοηθαει. Οι μερες περνουν και εγω νιωθω οτι απλα καταναλωνω το οξυγονο του πλανητη . Αλλαγη πορειας 180 ° σε σχεση με το ατομο που ημουν περυσι. Δε ξερω τι μπορει να με βοηθησει. Το μονο που ξερω ειναι οτι δε μπορω αλλο. Νιωθω σαν ετοιμοθανατη και ειμαι 20 χρονων κοριτσι γαμωτο. Απλα μου φωναζω ξυπναααα.
3
 
 
 
 
σχόλια
ξύπνα όσο είναι νωρίς ξεκίνα την ψυχοθεραπεία σου, θα σου κάνει καλό θα σε βοηθήσει να βρεις τον παλιό σου εαυτό μην το αμελήσεις άλλο.Εγώ το καλοκαίρι διαγνώστικα με παρανοειδή ιδεασμό και διαταραχή προσωπικότητας χρειάστηκε να πάρω φαρμακευτική αγωγή και να κάνω και ψυχοθεραπεία και τώρα είμαι καλύτερα άρχισα να ξαναβρίσκω τον εαυτό μου. το ίδιο συνιστώ και σε εσένα κάνε την ψυχοθεραπεία μην αφήνεις το χρόνο να περνάει ίσως και εσύ να χρειαστείς φαρμακευτική αγωγή αυτό θα σου το πει ο γιατρό σου
Με προβληματίζει η διάγνωση όπως τη θέτεις. α ) ποια ακριβώς διαταραχή διέγνωσε; Δεν είναι δυνατόν να διέγνωσε "ψυχαναγκαστική προσωπικότητα" , η διάγνωση θα αφορούσε κάποια διαταραχή, όχι την "προσωπικότητα". Επίσης μου φαίνεται λίγο κουλό ψυχίατρος να παραπέμπει σε ψυχοθεραπεία. Σίγουρα ήταν ψυχίατρος; Ή έστω κλινικός ψυχολόγος; Ή δεν περιγράφεις κάτι καλά.
Είμαστε συνομιλικοι. Εγώ από πολύ μικρός είχα ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και διαταραχή πανικού. Μια ζωή κρίσεις πανικού και ανόητα αγχοι. Μια ζωή δεν ζητούσα βοήθεια. Πήγα να καταρρευσω στα 19 μου. Εκεί έπιασα τους γονείς μου και τους μίλησα. Μετά απευθύνθηκα σε έναν ψυχίατρο. Οι τρεις πρώτοι μήνες δύσκολοι μέχρι να συνηθισει ο οργανισμός μου τα χάπια και να δράσουν. Από εκεί και πέρα κάνω ζωαρα. Είμαι ανέμελος και ευτυχισμένος συνέχεια . Ζητά βοήθεια καλή μου!! Η ζωή είναι μπροστά μας και είναι όμορφη.
Scroll to top icon