ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.1.2020 | 19:36

Ομορφιά και κατάθλιψη

Έχω παρατηρήσει ότι κάθε φορά που μπαίνω στα σοσιαλ με πιάνει κατάθλιψη, βλέπω κορίτσια που είναι πολύ όμορφες και αυτόματα λέω γιατί εγω να μην είμαι έτσι? Μακάρι και εγώ να είχα κιλά παραπάνω να σταματήσουν να μου λένε όλοι ότι είμαι υπερβολικά αδύνατη, και είναι πάρα πολύ άσχημο αυτό. Νιώθω χάλια. Θελω να γίνω και εγώ σαν αυτές στα σοσιαλ.
2
 
 
 
 
σχόλια
Για το photoshop τί έχεις ακούσει;Ξέρεις πόσες φορές έχω ξαφνιαστεί από προσωπικές φωτογραφίες γνωστών και φίλων, ανθρώπους που γνωρίζω προσωπικά δηλαδή και με κάποιους έχω καθημερινή επαφή, που απεικονίζουν πρόσωπα που δεν αναγνωρίζω, καθώς τις ξεχειλώνουν στα φίλτρα και στη θολούρα; Μην πιστεύεις ότι βλέπεις. Αυτό που οφείλεις στον εαυτό σου είναι να τον καλλιεργήσεις μέσα και έξω. Βρες ποια είναι αυτά που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα και αγάπησέ τα.
Αυτές στα σοσιαλ ζουνε για τα σοσιαλ, και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα βρουν ποτέ τον πραγματικό έρωτα επειδή είναι τα λεγόμενα κορίτσια της καλοπέρασης, οποίος τις πλησιάζει τις θέλει μόνο για την υποτιθέμενη ομορφιά που έχουν, γιατί σε επίπεδο χαρακτήρα μιλάμε για δείκτη νοημοσύνης ίσο με του ζαχαροκάλαμου. Ξέρεις πόσες κοπελίτσες θα ήθελαν να είναι αδύνατες σαν και εσένα ; Αν θέλεις να έχεις λίγο παραπάνω καμπύλες πήγαινε σε έναν διατροφολόγο και κάνε γυμναστική.
Scroll to top icon