ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.1.2020 | 00:28

Άνθρωποι υποκριτές.

Δεν εξηγείται πληρώνω αμαρτίες.Ερωτεύτηκα άνθρωπο διαφορετικό από εμένα που ήμουν έτοιμη να υποχωρήσω στα θέλω μου (ΜΗΝ κάνετε ποτέ το λάθος).Και μαθαίνω ότι με έχει βάλει σε στοίχημα (να μην μιλήσω για τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκε γενικώς).Η κοπέλα που τα είχε τότε (παράλληλα και με πολλές άλλες) να ψάχνει ,εγώ να τα μάθω από σπόντα όλα(κοπέλες,στοιχήματα και δεν συμμαζεύεται) και να είμαι κουρέλι...να μην τα πολυλογώ ένας κακός χαμός.Αποφασίζω να φύγω..αλλά τα λάθη λάθη(και δικά μου)..και τέλος..καμία επικοινωνία.Γνωρίζω άνθρωπο φαινομενικά με κοινά στοιχεία με μένα του εξηγούμαι γενικώς μου εξηγείται γενικώς βγαίνουμε έξω να του τα πω τα ίδια και από κοντά για να δούμε τι θα δούμε(μην ξεγελαστείτε ακόμη και ίδιες ιδέες να έχετε δεν σημαίνει τίποτα)το δέχθηκε (φαινομενικά) με ευχαρίστησε που ήμουν ειλικρινής (φαινομενικά) πιο ειλικρινής δεν γινόταν και στην κοινή φίλη ποιος ξέρει τι είπε..(ότι δεν ξέρω τι θέλω)Και ερωτώ τώρα εγώ, αφού μιλάω κοινή γλώσσα και συννενοούμαστε γιατί πίσω από την πλάτη μου να ακούω άλλα;Σε όποιον ξαναπεί ότι έχω παραξενιές λοιπόν θα του πω ότι καλά κάνω και έχω και η μεγαλύτερή μου είναι να θέλω τον άνθρωπο ειλικρινή και όχι άλλα να λέει μπροστά και άλλα πίσω και δεν με ενδιαφέρει πόσα κοινά στοιχεία θα έχω με κάποιον ,είδα και από αυτούς που ήμασταν αντίθετοι όπως και από αυτούς που '' ήμασταν όμοιοι''.Το ύψος του ανθρώπου ξεκινάει από τα πόδια και φτάνει μέχρι το κεφάλι από εκεί και πάνω ξεκινάει το ανάστημά του..
1
 
 
 
 
σχόλια
Προσωπικά δεν πιστεύω τη φράση ''δεν ξέρει τι θέλει'' κάποιος/α. Όλοι ξέρουν τι θέλουν ή τι ΔΕ θέλουν. Απλά, ενίοτε, κάποιος δηλώνει κάποια πράγματα αναζητώντας τελείως διαφορετικά, και εκεί ''κολλάει'' λίγο. Για αυτό και εκείνος το είπε στην κοινή φίλη, ότι δλδ ενώ στη θεωρία ήθελες κάτι σαν εκείνον, στην πράξη έψαχνες κάτι διαφορετικό. Μάλλον είναι πιτσιρικάς για να πιστεύει όσα ακούει αναφορικά με τις ανθρώπινες επιθυμίες και δεν κρίνει τις πράξεις που δεικνύουν την αλήθεια.
Scroll to top icon