ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.1.2020 | 02:39

Τι νιώθω;

Χωρίσαμε πριν από ακριβως 2 χρόνια. Επρεπε να γίνει. Αλλά μου λείπεις. Τώρα έχεις σχέση, και με βλέπεις σαν φιλο. Αλλά εγω δεν ξερω τι θέλω. Δοκίμασα να ξεφύγω. Ραντεβού, σεξ, προσπάθειες για σχέση...Αν εξαιρέσεις 1-2 στιγμές που ένιωσα ότι ξεφεύγω, είμαι ακόμη κολλημένος. Κολλημένος με την ιδεα σου, με την ιδεα της τότε ζωής μου, που ήταν πιο εύκολη, που ήμουν ερωτευμένος και όλα έμοιαζαν δυνατά. Που πίστευα στην αγάπη, στην ειλικρίνεια, σε μενα. Μου λείπεις. Ή μήπως απλώς μου λείπει η ανάμνηση; Και πως να ξεφύγω απ αυτήν! Εγκλωβίστηκα. Πως να προχωρήσω και να δημιουργήσω νέες αναμνήσεις, όταν όλα συγκρίνονται με σένα; Και ναι, κλισέ, αλλά όλα σε θυμίζουν. Πάνε 4,5 χρόνια από τότε που σε γνώρισα. Άραγε σου λείπω ποτε; Έστω λίγο...Εσείς τι λέτε; Τι να κάνω; Βαρέθηκα το τιντερ, τα ραντεβου, την σκιά του.
1
 
 
 
 
σχόλια
Ή μήπως προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου πως "έπρεπε να χωρίσετε" ενώ δεν το ήθελες; Αυτό θα εξηγούσε το κόλλημά σου τόσο καιρό μετά. Είναι συνηθισμένο επίσης να πιστεύουμε πως θα βρούμε κάτι "καλύτερο" μετά από μία μέτρια σχέση, και να απογοητευόμαστε όταν δεν έρχεται. Η αλήθεια είναι πως για να βρούμε κάτι ταιριαστό θέλει προσπάθεια και τύχη, μπορεί να περάσει πολύς καιρός, και πάλι δεν είναι σίγουρο.Το μυαλό γυρνάει στους πρώην γιατί δεν έχει καινούργια ερεθίσματα.
Scroll to top icon