ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.2.2020 | 11:09

Εγώ μου φταίω.

Τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκομαι σε σχέση με έναν εκπληκτικό άνθρωπο. Τον εναν απο αυτούς τους χρόνους που περάσαμε μαζί Εγώ έχασα πολλους φίλους με αποτέλεσμα να μείνω μόνη μου και να γατζωθω από τον σύντροφό μου. Πάντα φοβόμουν την απόρριψη ποτε δεν το εχω ξεπεράσει και τον "χρησιμοποίησα" ως στήριγμα για να μην πέσω. Αυτό βέβαια μου έχει προκαλέσει αρκετά προβλήματα καθώς οποτε αναγκαστεί να φύγει απ το σπίτι για λίγες μέρες λόγω της δουλειάς του εγω να πληττω και να μην περναει η μερα μου με τιποτα. Πολλες φορες φοβάμαι γιατί αν χωρίσουμε δε μου έχει μεινει κανενας να με στηρίξει. Προσπάθησα να ανοίξω τον κύκλο μου αλλα ο κοσμος δεν ανοίγεται εύκολα πλέον.
4
 
 
 
 
σχόλια
Δηλαδή τι θα κάνεις αν κάποια στιγμή χωρίσεις μαζί του; Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Βασικά μόνη μου είμαι από άποψη συντροφικότητας και παρέας και έχω μόνο τη μαμά μου σε αυτή τη ζωή που με νοιάζεται αληθινά. Δεν υπάρχει κανένας άλλος, αλλά και πάλι επειδή ούτε και αυτή θα την έχω για πάντα δυστυχώς, μαθαίνω να στηρίζομαι σε μένα σιγά σιγά. Θα είχες κλατάρει φαντάζομαι αν ήσουν στη θέση μου που δεν είναι εύκολη γιατί γενικά έχω πολλά προβλήματα από πάνω. Απλά keep walking.
Η λέξη κλειδί είναι " να με στηρίξουν". Κανένας δεν υποχρεωμένος να σε στηρίξει, γι' αυτό κι έχουν εξαφανιστεί όλοι οι φίλοι σου.Προσπάθησε να το δουλέψεις μέσα σου και να γίνεις ένας ανεξάρτητος άνθρωπος. Θεμελιωδης αρχη στον αξιακο κώδικα του καθενος που οδηγεί στον αυτοσεβασμό.
Προσπάθησε να κάνεις φίλους. Μπορεί να μην τα καταφέρεις αμέσως, προσπάθησε όμως. Δεν γίνεται να έχεις γατζωθεί απ' το σύντροφο σου. Ο άνθρωπος χρειάζεται φίλους. Δεν γίνεται να τα περιμένει όλα από έναν άνθρωπο.
Scroll to top icon