ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.2.2020 | 19:32

Μου λείπει ο πρώην μου

Είχα σχέση λίγο παραπάνω απο δύο χρόνια και χωρίσαμε πριν δύο μήνες. Ήταν η πρώτη μου σοβαρή σχέση και ενώ υπήρχε πολλή αγάπη, πιστεύω ότι τα θέλω μας και οι προσωπικότητές μας δεν ταίριαζαν πολύ καλά και δεν νομίζω να πήγαινε πιο μακροχρόνια. Μου λείπει όμως πολύ καθημερινά και παρότι έχω καλούς φίλους, δεν είναι το ίδιο. Ο πρώην μου μου είπε ότι σε αυτή την περίοδο θέλει να αποκτήσει πιο πολλές εμπειρίες και αυτό με πλήγωσε αρκετά. Από τη μία ξέρω ότι ίσως είναι καλύτερο και για τους δυο μας να προχωρήσουμε αλλά από την άλλη ακόμα τον αγαπάω και μου λείπει ακόμη και μετά από δύο μήνες. Εξακολουθώ να σκέφτομαι τι θα μπορούσα να είχα κάνει διαφορετικά.
6
 
 
 
 
σχόλια
Να ασχοληθείς με τον εαυτο σου και αντι να αγαπάς τον πρωην σου , να αγαπησεις τον εαυτο σου .. Οποιον τον θελεις , δεν τον αφηνεις για νεες εμπειρίες αλλα τις ζεις μαζι του !!
Scroll to top icon