ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.2.2020 | 21:44

Διαλύθηκε και παρέα και σχέση

Λοιπόν, ειχα σχέση μέχρι εχθες με ενα παιδι που τον ξέρω χρόνια και είμασταν μαζί σχεδόν ενα χρόνο,το θεμα είναι πως γράφει πανελλήνιες και αρκετές φορές τσακώθηκα με και είχαμε χωρίσει για 4 μήνες και τα ξανα βρηκαμε πριν 1 μήνα με τον όρο πως θα έχουμε χαλαρή σχεση (το πρότεινα εγώ)με την έννοια πως δεν χρειάζεται να μιλάμε κάθε μέρα στο τηλ αφου θα τον βλέπω και στο σχολείο αφού πάμε στο ίδιο. Τέλος παντων εχθές βγηκαμε να μιλήσουμε επί της παρέας κτλ και κατέληξε στο ότι καλύτερα να χωρίσουμε για τι λέει δν νιώθει καλά λόγο των πανελληνίων και πως με παιδεύει(είναι και άλλες φορές που μου τα ειπε αυτά και ήταν σκεπτικός και δεν μου αρεσε)Χωρίσαμε λοιπόν και δεν άντεξα με κάτι που είπε και τον χαστούκισα αρκετά δυνατά και πήγα να φύγω(δεν το έχω ξανα κάνει ποτέ μου αυτο σε κανέναν) με αποτέλεσμα να με τραβήξει να βγει εκτός ελέγχου και να σηκώσει και εκείνος χερι πάνω μου και να με πέταξε κάτω. Δεν εχω νιώσει ποτέ χειρότερα και παμε και στο ίδιο σχολείο και δεν μπορώ να τον αντικρίσω.Εχω αρχίσει να μετανιώνω το χαστούκι γιατί δεν θα φταναμε σε τέτοιο σημειο αλλά σίγουρα του άξιζε.Επίσης έχουμε μια δεμένη παρέα που είναι και εκείνος και όταν έμαθαν τι έκανε τον ξεκοψαν.Δεν ξέρω τι να κάνω,πως να συμπεριφερθω.Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
1
 
 
 
 
σχόλια
Να σε χτυπήσει δεν έπρεπε, ομως αν σε αγαπαγε τόσο και όλο αυτο ήταν ενα σαν "γιατι μου φερθηκες ετσι? " Αν τελικά δεν είναι οι πανελλήνιες η αιτία αλλά ο φόβος του ίσως? Ή οτιδήποτε άλλο. Το χειρότερο είναι να γίνεσαι ξανά άγνωστος με το άτομο που γνώρισες καλύτερα απο τον καθένα...Και εχεις ολα τα δίκια με το μερος σου. Φέρθηκε άσχημα. Δεν ξερω αν θες να του μιλησεις μετα απο αυτο. Κάνε ότι θες.
Scroll to top icon