ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.2.2020 | 23:50

Στεναχωριέμαι με τα χάλια μου

Πάνε γύρω στα 6 χρόνια από την τελευταία φορά που είπα "σ'αγαπώ". Ακολούθησαν σχέσεις και άτομα που με άγγιξαν, που είπαν αυτήν την όμορφη φράση και με κοιτούσαν στο στόμα να με ακούσουν να το "ανταποδίδω". Φυσικά κι ένιωθα όμορφα μαζί τους, αλλά όχι τόσο έντονα κι αμοιβαία για να πω ξανά "σ'αγαπώ".Ξέρω, θα πεις πως είμαι ακόμα κολλημένη. Λάθος. Και να μου δίνονταν η ευκαιρία, δεν θα ήθελα να ξαναείμαι μαζί του. Πραγματικά όμως στεναχωριέμαι για την κατάστασή μου. Θέλω να ξαναζήσω κάτι τοσο αμοιβαίο και παθιασμένο.
1
 
 
 
 
σχόλια
Οι ανθρωποι έρχονται και φεύγουν.Μένουν μόνο οι στιγμές. Είδες μετα απο εκεινον τον πρωτο χωρισμο την τοσο άσχημη πλευρά του "μετέπειτα" του έρωτα , γιατί λοιπον να φοβάσαι να ξανα ερωτευτείς? Δεν έχει τίποτα να φοβηθείς , επειδή δεν έχει τίποτα να χάσεις πλέον. Τωρα ξερεις πως ειναι. Δίωξε τον φόβο λοιπον. Οτι έγινε έγινε, ανήκει στο παρελθον. Ο φόβος να μην ξαναπληγωθεις σε κρατάει σε μιαν "αδράνεια" οπου δεν αισθάνεσαι ερωτευμενη. Να μην φοβάσαι να ερωτευτεις ξανά . Να μην φοβάσαι να αγαπήσεις ξανά. Και το κυριότερο ,να μην φοβάσαι να πληγωθείς ξανά . Άνθρωπος που του έχει σπάσει η καρδιά και του έχει ραγίσει η ψυχή δε φοβάται τίποτα πλέον , επειδή τα χειρότερα τα έζησε .Καθε νέα σχεση ειναι κατι νεο. Δώσε ευκαιρίες δοκίμασε τον εαυτό σου και αφεσου να νιωσεις ξανα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon