ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.2.2020 | 14:36

ΛΙΓΟ ΠΑΘ0Σ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Καλησπερα, θελω να εξομολογηθω κατι που με ταλανιζει τον τελευταιο καιρο. Εχω την υγεια μου, οικονομικα ειμαι καλα, σχολη και παρεες μια χαρα αλλα αυτο που μου λειπει ειναι μια παθιασμενη σχεση. Εξηγω.Φετος ειμαι στο τελευταιο -κατα πασα πιθανοτητα- ετος και μεχρι στιγμης εχω κανει 2 σχεσεις, στις οποιες και περασα ωραια και ερωτευτηκα κλπ. Το θεμα ειναι οτι και στις δύο ερωτευτηκα το ομορφο και γλυκο προσωπακι και τον τροπο σκεψης και συμπεριφορας αντιστοιχα. Σε καμια απο τις δύο ομως δεν ερωτευτηκα την σεξουαλικοτητα-ερωτισμο που εξεπεμπαι η καθε κοπελα. Δηλαδη ειχαμε απλα τα τυπικα μιας σχεσης. Με λιγα λογια, αυτο που ψαχνω πλεον, ειναι μια κοπελα που η σχεση μας θα διακρινεται απο παθος κυριως στην ερωτικη μας ζωη. Να μου ξυπναει δηλαδη τα ερωτικα μου ενστικτα, και αντιστροφα, οχι μονο τρυφεροτητα κλπ αν με καταλαβαινετε. Να μην θελουμε να σηκωθουμε απο το κρεβ(β)ατι που λεει ο λογος... Υπαρχουν κοπελες εκει εξω που να αρεσκονται και να επιζητουν μια αναλογη σχεση;;; η απλα μαλλον εγω εχω πολλες και περιεργες απαιτησεις και δεν θα βρω ποτε κατι τετοιο; σας εχει τυχει εσας μια παρομοια κατασταση;;Δωστε μου την σοφια σας :)
6
 
 
 
 
σχόλια
φυσικά και οι κοπέλες θέλουν παθιασμένες σχέσεις. Επίσης είμαι στην ίδια φάση καταλαβαίνω απόλυτα ,όλες μου οι σχέσεις τα τελευταία χρόνια ήταν απλές και κατά τα άλλα βαρετές και πάντα εγώ χώριζα αφού δεν άντεχα μετά από λίγο καιρό. Δεν γίνεται να είσαι με κάποιον και να μην τον ποθείς είναι απλό.
Εσύ είσαι σίγουρος ότι μπορείς να ανταποκριθείς σε κάτι τέτοιο; Σίγουρα σίγουρος; Είναι απαιτητική θέση και βαθμολογείσαι αυστηρά, δεν κάνουν όλοι γι'αυτά.
Scroll to top icon