ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.2.2020 | 00:45

Χρήματα.

Θέλω όταν τελειώσω τις σπουδές μου, να καταφέρω να προσφέρω σε εμένα και στους αγαπημένους μου μια μεγαλύτερη οικονομική άνεση από ότι μου προσφέρουν οι γονείς μου. Είμαστε σχετικά φτωχή οικογένεια, δεν πεινάμε αλλά η μητέρα μου μετράει μέχρι και το εικοσάλεπτο ώστε να τα βολεύουμε. Δεν θέλω να είμαι αχάριστη γιατί ξέρω ότι υπάρχουν και πολύ πολύ χειρότερα, αλλά είναι φορές που δεν έχω χρήματα να βάλω κάρτα, να πάρω κάτι να φάω αν είμαι πολλές ώρες έξω, η να πάρω κάτι που θέλω. Επίσης, όταν αρρωσταίνω και είναι να πάω στον γιατρό, και είναι κάτι που δεν μπορώ να βολευτώ με ΕΟΠΥΥ, νιώθω τύψεις που χρεώνω τους δικούς μου. Επιπλέον νιώθω τύψεις όταν δεν τα πηγαίνω τόσο καλά στο Πανεπιστήμιο όσο θα ήθελα ή όταν χαζεύω αντί να διαβάζω. Το οικογενειακό μας εισόδημα θα μειωθεί μέσα στα επόμενα τρία χρόνια και αυτό με αγχώνει κάπως ομόλογω... Αυτή η συγκυρία με έχει κάνει κάπως εεεμ φυτό θα έλεγα και ίσως λιγότερο ανέμελη. Ξέρω, εγώ και η μισή χώρα είμαστε έτσι, απλά ήθελα να το μοιραστώ με κάποιον.
2
 
 
 
 
σχόλια
Καταλαβαίνω. Θες να τους βοηθήσεις να πάρουν μια ανάσα. Καλό ολο αυτο όπως και το σχεδιάγραμμα που λες τι θα κάνεις. Μια συμβουλή, να κανεις αυτο που θέλεις και αυτο με το οποίο νιώθεις καλά με σένα. Εννοώ κοίταξε και λίγο τα θέλω σου. Θέλεις να τους βοηθάς οκ αλλά να κοιτάς και λίγο τον εαυτό σου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon