ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.3.2020 | 11:46

Πρόβλημα

Όταν είμαι σε μια σχέση προσκολλάμαι! Τώρα είμαι με ένα παιδί τρία χρόνια ακριβώς και τον έχω κάνει το κέντρο του κόσμου μου ! Αυτός απεναντίας είναι στη κοσμαρα του! Δεν με σέβεται και δεν καταλαβαίνει αυτά που νιώθω! Δεν μπορώ όμως να τον διώξω γιατί όλοι μου λένε μείνε.δεν θα βρεις άλλον εύκολα! Είσαι ηδη 36 . Δεν ξέρω . Νιώθω απαίσια . Ανίκανη να υπερασπιστω τον εαυτό μου!
12
 
 
 
 
σχόλια
Κακώς !!!Κακώς κρέμεσαι πάνω από τη σχέση σου.Χόμπυ, ενδιαφέροντα,φιλίες δεν έχεις;;; Με τον εαυτό σου ουσιαστικά ασχολείσαι;; Αν η σχέση σου δε σε ικανοποιεί ούτε συναισθηματικά ούτε και πρακτικά για ποιο λόγο μένεις μέσα σε αυτή;Όσοι σου λένε να μείνεις, θα έμεναν;;;
Είσαι ήδη 36 σε μια κακοποιητική σχέση και αντί να χωρίσεις, εφόσον θεωρείσαι πλέον έμπειρη στη ζωή, εσύ συνεχίζεις να αυτοκαταστρέφεσαι. Και ο λόγος είναι πως φοβάσαι μήπως μείνεις μόνη σου. Καλύτερα δηλαδή ( σύμφωνα με τα λεγόμενά σου )να είναι μια γυναίκα με έναν βιαστή, σαδιστή της ψυχής παρά να είναι μόνη. Αυτό είναι το τελικό σου μήνυμα που αντιπροσωπεύει όλες τις γυναίκες άνω των 30. Μη χωρίσετε γιατί μετά είναι τα πράματα δύσκολα. Και μένα δεν μου αρέσει η μοναξιά μου που είναι καιρό, αλλά επειδή αγαπώ τον εαυτό μου δεν θα επέτρεπα να είμαι με κάποιον που δεν με σέβεται και αγαπά πια.
(When) When I was younger (When I was young) so much younger than today(I never need) I never needed anybody's help in any way(Now) But now these days are gone (These days are gone) and I'm not so self assured(And now I find) Now I find I've changed my mind, I've opened up the doors.https://m.youtube.com/watch?v=MKUex3fci5c
Για αρχή μάθε να μην είσαι βδέλλα στους ανθρώπους γύρω σου γενικότερα και να αποκτήσεις αυταξία, αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό. Άντε κορίτσι μου που στα 36 σου περισσότερο σε νοιάζει μη τυχόν και μείνεις μονη σου και όχι να μάθεις πέντε βασικά και στοιχειώδη πράγματα!
Δηλαδή οι άλλοι κανονίζουν την ζωή σου; Αν δεν νιώθεις καλά, δεν νιώθεις πάει και τελείωσε.Το λες και μόνη σου, δεν υπάρχει σεβασμός και κατανόηση, τα δυο βασικότερα στοιχεία σε μια σχέση, δηλαδή τι άλλο περιμένεις για να καταλάβεις αν είσαι εντάξει σε αυτή την σχέση;Να τον στείλεις στους άλλους που σου λένε τέτοια πράγματα.
Δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που θεωρούν σαν κατάρα να είναι μόνοι τους και όχι σε κακές σχέσεις οποιασδήποτε μορφής. Οπότε τι να σου πω; Δεν καταλαβαίνω τις ανασφάλειές σου όσο κι αν προσπάθησε κόσμος να μου πει ότι το να είσαι μόνος και χωρίς 'ταίρι' είναι μια μορφή αποτυχίας.
Αυτο ειναι οτι το προβλημα οτι γινεσαι τσιμπουρι...ολοι θελουν σχεση αλλα και το χωρο να αναπνευσουν...μη δινεις την εντυπωση της απελπισμενης 36 που φοβαται το ραφι και ανεχεται την ελλειψη σεβασμου..αυτοι που σε συμβουλευουν θελουν μπατσες,ειναι και η κριση ηλικιας γι αυτο κανεις μοκο...κοιτα να συνελθεις,να παρεις τη ζωη στα χερια σου...να κανεις μια εξηγηση στον τυπο οτι αξιζεις το σεβασμο του και αυτου και ολων και δε δεχεσα να σε τσαλαπαταει,δεν εισαι πιτσιρικα...και εκτος αυτου καταλαβαινω οτι στοχευεις στο γαμο προφανως...ο κυριος εχει ανοιξει κανενα τετοιο θεμα η μολις το ανοιξει αυτος θα γινει καπνος?κοιτα μη χασεις αλλο χρονο και αν αυτος δε σου φερεται οπως αξιζεις μη φοβηθεις να του πεις το 'αντιο'..
Scroll to top icon