ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.3.2020 | 02:38

Ο μαγειρας της καρδια μου! #not

Πηγα 3ημερο διακοπες και σε ενα μαγαζι που πηγαμε μου εκαναν λαθος το πιατο μου και ηρθε ο ιδιος ο μαγειρας να μου πει συγνωμη γιατι ειχε γενεθλεια και του εκαναν εκπληξη γι αυτο και το λαθος. Μου φανηκε απιστευτα ευγενικος και σαν να μου εκανε καποιο μικρο κλικ.. μετα που δουλευε τον χαζευα και ανταλλαξαμε καποιες ματιες. Οπως ηταν επομενο εφυγα και δεν τον ξαναειδα.. δεν το αφησα ομως ετσι μπηκα στο facebook του μαγαζιου και μετα απο πολυ ψαξιμο τον βρηκα εκει. Του εκανα ετημα και αμεσως μου εστειλε μηνυμα.. με.ειχε καταλαβει πια ειμαι...βεβαια δεν ηξερε οτι βρισκομαι 3 ωρες μακρια απο εκει ? μιλαμε καποιες μερες πιο πολυ για δουλεια και σημερα που βολεψαν τα ωραρια μας πιασαμε πιο πολυ κουβεντα.. οι πιθανοτητες για μελλον δεν υπαρχουν καν..δεν.γνωριζομαστε καν..δεν ξερω καν γιατι του εκανα ετιμα φιλιας..
5
 
 
 
 
σχόλια
Το αίτημα που έκανες με την αντίστοιχη αποδοχή, είναι μια μορφή γνωριμίας .. απλά λίγο πιο μοντέρνα.Άλλωστε προηγήθηκε το περιστατικό αυτό οπότε δεν το λες και ξεκάρφωτο.Του έκανες αίτημα λόγω του "κλικ" ,τώρα γιατί δεν υπάρχει μέλλον και το λες με τόση σιγουριά το ξέρεις εσύ.
Scroll to top icon