ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.3.2020 | 09:32

Ένας άνθρωπος

Κάπου να μιλήσω ρε παιδιά, δεν μπορώ να τα σηκώνω όλα μόνη μου...φίλους πλέον δεν μπορώ να πω ότι έχω...κάποιος να δώσει μια αγκαλιά..
3
 
 
 
 
σχόλια
Εύχομαι να μπορείς να καταλάβεις πόσο σε καταλαβαίνω. Αυτό που έκανα ήταν να στραφώ σε κάποιον κοντινό μου άνθρωπο, να πω τα προβλήματα μου, να δείξω ότι δεν είμαι καλά και πίστεψε με μου έφυγε μεγάλο βάρος. Με βοήθησαν η οικογένεια μου, ένας πολύ καλός μου φίλος και η κοπέλα μου.Ο καθένας με τον τρόπο του μου έδωσαν όπλα τα οποία χρησιμοποιώ καθημερινά και όταν πάλι δεν νιώθω καλά στρεφόμαι πάλι στους ίδιους. Μη το βάζεις κάτω. Βρες ένα άτομο που εμπιστεύεσαι και μίλα! Μόλις ξεκινήσεις να το κάνεις θα νιώσεις ανακούφιση.Έφτασα σε σημείο να μιλάω και εδώ γιατί που λεφτά για ψυχολόγο αλλά αυτό που θέλουμε όλοι είναι ένα άνθρωπο να μας ακούσει. Εδώ είμαστε. Συνέχισε να λες ότι νιώθεις και θα σου δώσουμε τα όπλα να ξεφύγεις από πολλά θέματα. Κράτα γερά και μη το βάζεις κάτω!
Scroll to top icon