ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.3.2020 | 03:49

Θέλω μια συμβουλή

Είμαι παιδί του brain drain και τώρα με τον Κοροναϊό βρέθηκα μόνος στο πουθενά. Οι δικοί μου είναι όλοι στη πατρίδα και η κατάσταση εδώ χειροτερεύει με γεωμετρική πρόοδο. Έχω φοβηθεί ότι θα μείνω παγιδευμένος εδώ. Αν πάθω κάτι; Αν πάθουν αυτοί κάτι και δεν τους προλάβω; Είμαι εκτός Ευρώπης. Δεν ξέρω τι γίνεται Ελλάδα, ακούω αντικρουόμενα σχόλια. Αν έρθω παίζει να με κρατήσουν στο αεροδρόμιο; Ξέρω ότι παίζει να μην ξαναγυρίσω εδώ αλλά τώρα πια δεν με νοιάζει και τόσο. Ούτε η δουλειά μου ούτε τα όνειρα που έκανα. Τελικά κατάφερα να βγάλω κάποια λεφτά, να δω κάποια μέρη, και να μείνω απολύτως μόνος σε μια τόσο δύσκολη στιγμή.
3
 
 
 
 
σχόλια
καν φιλαρακι υπομονη ................. δε γινετε κι διαφορετικά ........... αν μετακινηθείς θαχεις αλλα θεματα .......... οπως κι εσυ ειπες ........... να ελπίζεις παντως κι εχε αισιοδοξία οσο γινετε ............. θα περασει κι αυτο τι να κανεις ??????
Μείνε εκεί που είσαι, ιδιαίτερα αν το σύστημα υγείας "αντέχει", περιόρισε τις κοινωνικές επαφές και μετακινήσεις στο ελάχιστο για τους επόμενους 2-3 μήνες και το καλοκαίρι ας ελπίσουμε ότι θα έχει καταλαγιάσει και θα έρθεις να περάσεις καλά. Τις ίδιες οδηγίες δώσε και στους γονείς σου. Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι προς το παρόν ελεγχόμενη κι αυτό είναι άριστο. Το παράδειγμα της Ιταλίας κάπως "συνέτισε" τους κατσαπλιάδες μας.
Σε καταλαβαίνω και ας μην είμαι στην θέση σου. Δεν ξέρω που είσαι, αλλά αν εκεί έχετε καλύτερο σύστημα υγείας μείνε. Μείωσε τις μετακινήσεις σου στο ελάχιστο και πες και στους γονείς σου να μην βγαίνουν σχεδόν καθόλου. Δεν ξέρω αν μπορούν να λείψουν από την δουλειά αλλά αν μπορούν να το κάνουν. Δεν λέω ότι θα πεθάνουμε όλοι, απλά αυτά τα μέτρα θα μειώσουν τον κίνδυνο και το καλοκαίρι θα μπορέσεις να έρθεις να περάσεις όμορφα.
Scroll to top icon