ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.3.2020 | 13:41

A Sangre Fría

Αποφάσισα να ξαναμπώ στο παιχνίδι αναζήτησης συντρόφου μετά από χρόνια αποχή, κυρίως γιατί έχω βαρεθεί τα στερεότυπα με τα οποία ερχόμαστε αντιμέτωπες οι χοντρές γυναίκες. Τώρα που κάθομαι μέσα, σκέφτομαι και προσπαθώ να ονειρεύομαι. Το πιο ασυνήθιστο που θέλω να έχει κάποιος είναι ενυδρεία. Μου αρέσουν τόσο πολύ αλλά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Τι ωραία που θα ήταν να είχε ενυδρεία με ένα σωρό ψαράκια να στραφταλίζουν και να καθόμαστε μαζί να τα κοιτάμε!
8
 
 
 
 
σχόλια
Αν ήξερες, τον κόπο, την φροντίδα και κυρίως τα έξοδα που θέλει ένα ενυδρείο για να φτάσεις στο σημείο να έχεις αραξει στον καναπέ και να το κοιτας.Η μήπως ξέρεις και το ζητάς έτοιμο.?? (και μάλιστα όχι ένα, θέλεις να έχει ενυδρεία !!!)Τώρα για το πάχος, είναι στο χέρι σου να προσπαθήσεις.
Τώρα να βλεπεις τα ψαράκια (και αλλά πλάσματα γενικώς ) φυλακισμένα σε ένα ενυδρείο δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ωραίο και κυρίως γιατί είναι προσόν για γκόμενο..
Scroll to top icon