ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.3.2020 | 20:53

ΜΕΊΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΠΙΑ

τι πρέπει να γίνει και δω, να αρχίσουν να χάνονται 800 άνθρωποι τη μέρα για να βάλουν μερικοί μυαλό!! Ειλικρινά μην πάτε βόλτα σε επιχειρήσεις άσκοπα μόνο και μόνο επειδή είναι ακόμα ανοιχτές! σεβαστείτε τα μέτρα μην λέτε απλά εντάξει μωρέ καλά είμαστε ακόμα... Το σύστημα υγείας πρέπει να αντέξει και αυτό θα γίνει με τη δική μας βοήθεια, δίνουν μάχη καθημερινά πολλοί συμπολίτες μας δείξτε υπευθυνότητα και μείνετε σπίτι!
23
 
 
 
 
σχόλια
Εγω θα ηθελα να μου πουν αυτοι που αποφασισαν να παρουν αμαξι να πανε επαρχεια, τι στο διαολο σκεφτοντουσαν.Απλα απο περιεργεια..για συζητηση..τι εχουν στο κεφαλι τους??
Αυτός είναι ο λόγος Φίλες και Φίλοι που τάσσομαι υπέρ μιας αυστηρότατης Αστυνόμευσης σε σοβαρά ζητήματα. Δεν είναι δυνατόν σε τέτοιους καιρούς να μας έχει μαλλιάσει η γλώσσα να λέμε ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. Μας έχει καταστρέψει η κακώς εννοούμενη "ελευθερία" του Πολίτη. Ανάθεμα και αν έχω δει τα τελευταία 140 χρόνια να χρησιμοποιούνε τον όρο "ελευθερία" για καλό. Κάθε φορά που θέλουν να δικαιολογήσουν κ@λοσυμπεριφορές μας τσαμπουνάμε κάτι για... ελευθερία. Δεν είμαστε σε θέση να φερθούμε υπεύθυνα και να σεβαστούμε ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ, ΤΕΛΟΣ. Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος, ο Πρωθυπουργός φέρει τεράστια ευθύνη που δεν έχει προχωρήσει ήδη σε δρακόντεια μέτρα και τιμωρίες. Δεν είναι για να κάθεσαι να συζητάς, βγήκες χωρίς να πρέπει και βρέθηκες με παρέα πήγες για μπάνιο ή οπουδήποτε αλλού; 5.000 πρόστιμο και την δεύτερη μέσα. Δεν κάνω πλάκα, εγώ αυτό θα έκανα χαλαρά κιόλας.
Αυτοί οι άνθρωποι στους οποίους απευθύνεσαι τα ακούνε κάθε μέρα και συνεχίζουν να κάνουν τις ίδιες μαλακιες. Αν δεν υπάρξουν ποινές δεν αλλάζουν αυτοί μυαλά με τίποτα.
Koίτα να δεις, στο προηγούμενο δημοψήφισμα διαπιστώσαμε πόσο ποσοστό των ατόμων της ελληνικής κοινωνίας έχει πίτουρα για εγκέφαλο (το ότι πίστεψαν ότι υπάρχει ρεαλιστική εναλλακτική είναι το φοβερό, όχι ότι ήθελαν να κάνουν μια κίνηση διαμαρτυρίας, πρόκειται δηλαδή για ανθρώπους χωρίς καμμία επαφή με την πραγματικότητα) Περίπου 63% μετρηθήκαν. Βάλε να μην πήγαν να ψηφίσουν και κάποιοι. Οι λογικοί είμαστε λίγοι.Η βλακεία κυριαρχεί στον ελληνικό λαό. Επιβιώνουν χάρις σε θαύμα. Απορώ πώς βρίσκουν το πόμολο της πόρτας τους όταν επιστρέφουν "από τα μπαρ και τα ξενύχτια" για να θυμηθούμε και τον άλλον κερχελέ που αποσυντόνιζε επί χρόνια έναν λαό ολόκληρο με τηλε-αχταρμάδες...Αν είχαμε Έμπολα θα είχε εξολοθρευτεί η χώρα προ πολλού.
Μένουμε σπίτι! Δείχνουμε υπευθυνότητα! Προσέχουμε τις ευπαθείς ομάδες! Αν αρρωστήσουμε θα διεκδικήσουμε να μας γιατροπορέψετε! Γιατί το αξίζουμε!https://www.protothema.gr/greece/article/987259/koronoios-aneuthunotita-horis-telos-gemisan-pali-tis-paralies
Πάλι θα περιμέναν κρυμμένοι στον κοκοφοίνικα από πίσω να φύγει το περιπολικό και θα ξαναστρώναν την κωλάρα κάτω στην άμμο για να "πάρουν χρώμα". Σαν τα πεντάχρονα. Δεν σώζεται απ'όπου κι αν το πιάσεις.
Το εξοργιστικό είναι ότι υπάρχουν και αθώοι σε αυτήν την ιστορία, που βγαίνουν μόνο για τα απαραίτητα και κινδυνεύουν εξαιτίας τους. Πρέπει να τους χτυπήσει την πόρτα η ασθένεια για να καταλάβουν;!
Scroll to top icon