ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.3.2020 | 18:18

...

Λοιπόν μου αρέσει πολύ και πραγματικά όσες φορές βρεθήκαμε περάσαμε υπέροχα. Μου φτιάχνει την διάθεση κάθε φορά που τον βλέπω.Υπαρχει όμως ένα θέματακι. Δεν ξέρω αν θα καταλάβετε τι θέλω να πω η αν θα σας φανεί περιεργο.Ήθελε να με βλέπει σχεδόν καθημερινά (πλέον δεν γίνεται έτσι κι αλλιώς) και μου στέλνει συνέχεια μέσα στην μέρα. Εμένα αυτό δεν μου αρέσει και τόσο. Γενικά είμαι έτσι και με πολύ καλές μου φίλες (οπότε με αυτόν που δεν τον ξέρω καλά με χαλάει λίγο περισσότερο). Όντως μου αρέσει πάντως.
6
 
 
 
 
σχόλια
Μαζί σου! Δήθεν επικοινωνία. Τι να λες όλη μέρα? Τι έφαγες, πότε ξύπνησες πότε έκανες μπάνιο? Επικοινωνία είναι αυτό?Από την άλλη βέβαια κάποιοι άνθρωποι δεν ξέρουν πως να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους και δυστυχώς κάνουν αυτό. Και υπάρχουν κ' εκείνοι που γενικά δε μπορούν αν δε μιλάνε συνεχώς με κάποιον. Βαριούνται τον ίδιο τους τον εαυτό δηλαδή, δε αντέχουν να είναι μόνοι τους... :/Προτιμώ την ένταση απο ένα " σε σκέφτομαι" π.χ. παρά ανούσια λόγια όλη μέρα.
Δεν σου αρέσει που ενδιαφέρεται;;;Δεν σου αρέσει που σου στέλνει ένα μήνυμα τι μέρα;Θα ήθελα να δω τις εκφράσεις των ανθρώπων που θα ήθελαν κάτι αντίστοιχο αλλά για κάποιο λόγο δεν το έχουν..Μάλλον θέλεις μια πιο ελεύθερη κατάσταση. Καλύτερα να ξεκαθαριστεις.. μην κρατάς τον άνθρωπο πίσω...
Αυτο ακριβως!Αλλοι ψαχνονται για επικοινωνια και δεν εχουν..Η περιμενουν πως κ πως μηνυμα απο το αγορι/κοριτσι τους!Προφανως δεν ταιριαζετε σε αυτο το σημαντικο θεμα, και καλο ειναι να το ξακαθαρισετε οσο ειναι νωρις.
Scroll to top icon