ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.4.2020 | 02:18

Ομοφυλοφιλία

Είμαι κορίτσι, μου αρέσουν κορίτσια. Εδώ και 1+ χρόνο είμαι ερωτευμένη με την πιο όμορφη και γλυκιά κοπέλα με την οποία και έχω σχέση (δεν ξέρω πως την κατάφερα). Βλέποντας παλιές φωτογραφίες των γονιών μου να γυρνάνε τον κόσμο μαζί, άκρως ερωτευμένοι, με πιάνει ένα τεράστιο παράπονο. Είναι τόσο τυχεροί που δεν ήταν υποχρεωμένοι να κρύβουν κάτι τόσο όμορφο, τον έρωτά τους, την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον.. δεν χρειάστηκε ποτέ να την βγάζουν σε απομονωμένα μέρη μακριά απ’τον κόσμο, με ένα συνεχόμενο άγχος μην τους δει ο οποιοσδήποτε (ζώντας σε κλειστή κοινωνία). Μπορούσαν να κανονίσουν εκδρομές, ταξίδια, ραντεβού χωρίς να δικαιολογηθούν. Μπόρεσαν να παντρευτούν, με την ευχή και την ευτυχία των γονιών τους. Πράγματα που δεν θα έχω εγώ ποτέ... διότι ναι μεν ο κόσμος προχωράει, αλλά μεγαλύτεροι άνθρωποι όπως οι γονείς μου, δεν θα χωνεύαν ποτέ αυτό που είμαι. Θα ήμασταν όλοι δυστυχισμένοι για πάντα αν το μάθαιναν. Για αυτό θα ζω μια ζωή στην σκιά και η (εκάστοτε) σχέση μου θα είναι απλά μια φίλη. Κάποιοι είστε πολύ τυχεροί..
3
 
 
 
 
σχόλια
Κοίταξε να δεις, οι διάχυτες εκδηλώσεις του έρωτα δεν είναι στα πλαίσια των καλών τρόπων και συμπεριφοράς ούτε και στα στρέϊτ ζευγάρια. Αυτά δηλαδή τα ρουφιχτά και τα φασώματα στα παγκάκια και στις παραλίες δεν είναι ευχάριστη εικόνα. Αν εσύ η ίδια όμως είχες αποδεχτεί πλήρως τις επιλογές σου, ένα νορμάλ φιλί ή μία αγκαλιά σε δημόσιο χώρο πρώτον δεν είναι εγκληματικό και κατακριτέο, αλλά ούτε θα σου δημιουργούσε προβληματισμό. Φαντάζομαι ότι μπροστά σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι πχ και η λέξη "μαλάκας" δημιουργεί δυσφορία. Επομένως μέχρι ενός σημείου είναι στο μυαλό σου.Κατά τα άλλα μια χαρά διακοπές μπορείς να πας και ραντεβού και ο,τι θες..
Είναι κάτι που έχεις διαλέξει, το να μην ανοιχτείς στον κόσμο. Με το να βάζεις την ευτυχία άλλων, ακόμα και αν αυτοί είναι οι γονείς σου, πάνω από την δική σου ελευθερία και ευτυχία ζωής, το μόνο που συμβαίνει είναι ένας φαύλος κύκλος άγχους που σε δηλητηριάζει - δυστυχώς όχι μόνο εσένα αλλά υπογείως και την σχέση με την κοπέλα σου. Ένας ειδικός ή ακόμα και προσεκτική έρευνα παρόμοιων περιπτώσεων στο διαδίκτυο ενδεχομένως να σου δώσουν τα στοιχεία και το κουράγιο για να σκεφτείς κάποτε να είσαι ο εαυτός σου χωρίς μάσκες. Έχω περάσει από παρόμοιες θέσεις, καταλαβαίνω απόλυτα τον φόβο και τον δισταγμό ανοίγματος, αλλά είναι απείρως καλύτερα στην άλλη πλευρά...Καλή τύχη φίλη, μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα με τις επιλογές μας :)
Scroll to top icon