ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.4.2020 | 18:32

Κυτταρίτιδα!

Καλησπερα.. Το ξέρω υπάρχουν πολυ σοβαρότερα προβλήματα σε αυτόν τον κόσμο αλλά θα μιλήσω για ενα θέμα που με έχει ρίξει τρελά ψυχολογικά!Κυτταρίτιδα λοιπόν. Υπερβολική κυτταρίτιδα και είμαι μόλις 26. Περισυ με γυμναστήριο, διατροφή και πολύ νερό κατάφερα να βελτιώσω την εικόνα μου. Φέτος ειδικά τώρα με την καραντίνα αλλα και για άλλους λόγους που με έριξαν πολύ, έτρωγα υπερβολικά ότι έβρισκα μπροστά μου. Και κιλά έβαλα αλλα και η κυτταρίτιδα επιδεινώθηκε πολύ. Σκέφτομαι ότι δε θέλω να βγω καν στην παραλία, να βαλω κάτι κοντο. Έχουμε τόσο καιρό μεσα με την καραντίνα και αντί να σκέφτομαι ότι θα έρθει η ώρα να βγω, σκέφτομαι το πως θα βγω. Ντρέπομαι υπερβολικά. Δεν μπορώ να βαλω το μαγιό π θέλω. Ξεκίνησα εδώ και λιγες μερες διατροφή, πίνω πολύ νερο αλλα σκέφτομαι ότι δεν πρόκειται να δω το παραμικρό αποτελεσμα. Με έχει πάρει τρομερα απο κατω..
3
 
 
 
 
σχόλια
Μα αυτο ειναι κατι που διορθωνεται και δεν υπαρχει λογος να φρικαρεις τοσο και να σε παιρνει τοσο απο κατω.Ηδη εχεις ξεκινησει διατροφη ε θα ακολουθησει σε ενα βαθμο και η ασκηση εξω απο το σπιτι ή οταν ανοιξουν τα γυμναστηρια,καπως θα εισαι καλυτερα και θα νιωθεις οτι εκανες βηματα αλλαγης.Ενα θα πω,να γουσταρεις οπως εισαι.Ναι.Και με κυταρριτιδα.Ειναι κομματι σου και υπηρξε μια εκτακτη κατασταση για ολους η καραντινα,που ναι δεν τυχαμε ολοι να εχουμε προσωπικο γυμναστη στο σπιτι ή οργανα αλλα κανουμε αυτο που κανεις ηδη εσυ.Διατροφη και το περπατημα που επιτρεπεται.Ειναι να αγαπας εσενα και τις αλλαγες σου.Ειδικα τις αναπαντεχες.Γιατι κανεις μας δεν ηξερε απο περισυ οτι φετος θα ζουσαμε μια τετοια κατασταση,ναι ολοι ημασταν και ζουσαμε αλλιως,ομως το κυριως ειναι να μαθεις να προσαρμοζεσαι στην οποιαδηποτε κατασταση και να μη χανεις την αγαπη και το ενδιαφερον για εσενα,για τον εαυτο σου και το σωμα σου.Να αγαπιεσαι,να νιωθεις ομορφα,οτι ναι ειμαι υγιης,βλεπεις ενα γυρω τι γινεται στον πλανητη,και ολα θα φτιαξουν γλυκια μου.Και αν δεν φτιαξει η κυτταριτιδα εκει που θελεις,τουλαχιστον θα εχεις προσπαθησει και θα την εχεις αγαπησει ακομα πιο πολυ.Ειναι εσυ.Με μικρες αλλαγες σαν αυτες που ηδη ξεκινησες ερχεται η διαφορα σε αυτο που θελεις,και φυσικα να υπαρχει αγαπη για το σωμα μας,αυτο ειμαστε,με αυτο ζουμε,με αυτο πορευομαστε.Αν δεν το κανεις εσυ για σενα,αν δεν το αγαπησεις εσυ πρωτη, δεν θα το κανει κανεις.
Απο διατροφη απ οτι καταλαβαινω πανω κατω ξερεις τι να αποφύγεις. Θα σου προτεινω λοιπον να κοιταξεις τις κρέμες της εταιρείας Juliette Armand κ συγκεκριμενα απο τη σειρα elements (non- sponsored, χαχα). Ελληνικη εταιρεια με εξαιρετικα προϊόντα που κανουν δουλεια.
Κάνε την προσπάθεια σου για σένα για να δεις το σώμα σου όπως εσύ το επιθυμείς και για κανέναν άλλον. Θα σου έλεγα να μη ντρέπεσαι γιατί υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν έχουμε θέματα με τα κιλά και γενικά την όλη εμφάνιση των άλλων αλλά φυσικά να νιώθεις όπως θέλεις εσύ. Κάνε αυτά που θέλεις σταθερά και όλα μπορούν να γίνουν με το σωστό τρόπο.
Scroll to top icon