ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.5.2020 | 08:22

...

Αγάπησα μια κοπέλα πολύ αληθινά και πολύ βαθιά.Δεν έγινε κάτι μεταξύ μας ερωτικό γιατί αυτή δεν ένιωθε το ίδιο αλλά εγώ την ερωτεύτηκα μέχρι θανάτου.Δέθηκα μαζί της κάναμε πολύ παρέα και είχαμε πολύ αλληλεπίδραση.Δυστυχώς είναι με άλλον τώρα αλλά δεν μπορώ αν σταματήσω να νιώθω πράγματα για αυτήν παρόλο που απομακρυνθήκαμε εντελώς από τότε που είναι σε σχέση.Την σκέφτομαι συνέχεα και μου λείπει πολύ.Δεν περίμενα και εγω ο ίδιος ποσο ζημιά έχω πάθει με αυτήν την κοπέλα.Είναι πολύ σκληρό που δεν ένιωσε έστω και το ελάχιστο από αυτό που ένιωσα εγώ για αυτήν.Φοβάμαι μήπως με στιγματίσει όλο αυτό και δεν με αφήσει να προχωρήσω στηγν ζωή μου συγκρίνοντας την με άλλες.Ολα μου φαίνονται ανούσια χωρίς αυτήν.Πως ξεπερνάς κάτι τέτοιο?Θα το εκτιμούσα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει...
5
 
 
 
 
σχόλια
Να σκεφτείς κάτι πολύ απλό. Αν σε ήθελε και αυτή, θα διάλεγε εσένα. Αφού λοιπόν έκανε την επιλογή της, πρέπει αυτό να σε ξενερώσει. Δεν θα παρακαλέσεις την αγάπη κανενός. Καλά έκανες που μίλησες και εξωτερίκευσες αυτά που αισθάνεσαι για εκείνη, αλλά όταν κάποιος/κάποια θέλει να μας κρατήσει το χέρι, θα είναι απλά παρόν στη ζωή μας.
Αν είναι τόσο μεγάλος έρωτας, όσο λες, αποκλείεται να βγεις μέσα απ' όλο αυτό αλώβητος. Την ουλή θα την κουβαλάς μέσα σου και με το παραμικρό ερέθισμα θα αρχίζει πάλι να πονάει. Προσπάθησε να γεμίσεις την καθημερινότητά σου με ο,τι σε ευχαριστεί και άσε τη ζωή να δείξει.
Όταν βρεις τρόπο να το ξεπεράσεις πες το δημόσια πως. Και εγώ αυτή την απορία έχω. Πως να την ξεπεράσω. Μόνο που έζησα και λίγα πράγματα μαζί της. Αλλά είναι θανατηφόρο να είσαι ερωτευμένος χωρίς ανταπόκριση.
Scroll to top icon