ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.5.2020 | 22:37

Γιατί;

Είναι παράλογο ένα γκει αγόρι 17 χρόνων να θέλει να φύγει από το σπίτι του ; Θέλω να φύγω και να μην έχω επαφή με κανέναν. Όχι γιατί είμαι γκει. Αλλά γιατί δε μπορώ άλλο αυτή τη κατάσταση.Δεν μπορώ να έχω μια φυσιολογική ζωή . Ενώ όλοι οι φίλοι μου έχουν την σχέση τους , τα φλερτ τους, εμένα δε με πλησιάζει ούτε κουνούπι. Και να πεις ότι είμαι άσχημος ; Δεν είμαι. Ότι πρέπει είμαι για κάποιον. Είμαι πάντα το γελαστό παιδί που θα σου κάνει την ημέρα να αλλάξει προς το καλύτερο με το χιούμορ του.Ειμαι το έξυπνο παιδί που παίρνει στροφές. Αλλά μήπως ο κόσμος θέλει να βλέπει δυστυχισμένους; Παρατηρώ ότι ο κόσμος γίνεται πιο ευνοϊκός μαζί σου όταν βγαζεις μιζέρια και θλίψη. Είμαι με δυο γονείς χωρισμένους να μένουν στο ίδιο σπίτι, με οικονομικά θέματα, καυγάδες αλλά ποτέ δε το βαλα κάτω. Η μάνα μου με έχει προδικάσει από τώρα. Ότι με νοιάζει μόνο το χρήμα και χωρίς καν να της έχω πει ότι είμαι γκει βλέπει το μέλλον μου στην συγγρου. Να διαβάζω για πανελλήνιες και να μου λένε ότι δεν θα μπορούν να με βοηθήσουν οικονομικά. Γιατί κάποιοι άλλοι να έχουν καλύτερη τύχη ; Οκευ να κάνω υπομονή 1 χρόνο να περάσω να σηκωθώ να φύγω. Αλλά ώρες ώρες θέλω να σηκωθώ κ να φύγω εδώ και τώρα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Μη βιαζεσαι. Σε επαρχια εισαι. Ειναι δυσκολο να σου την πεσει καποιος. Αλλωστε στον περιγυρο σου ποσοι αλλοι να ειναι gay; Εκτος αν περιμενεις να σου την πεφτουν ολοι οι str8. Αυτο να ξερεις οτι ειναι πολυ δυσκολο να σου συμβει. Διαβασε να περασεις και θα εχεις τα φλερτ σου, τις γνωριμιες κλπ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon