ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.5.2020 | 14:40

Για την εμπλοκή με νάρκισσο

Ευχαριστώ "μπαμ και κάτω" για το σχόλιο σου!Είναι μικρό το διάστημα, αλλά δυστυχώς κατάλαβα ότι έχω ήδη χάσει χρόνο και ενέργεια και έχω υποστεί ψυχική φθορά. Ήμουν ήδη ευάλωτη και μάλλον αυτό φαινόταν. Δεν περίμενα ότι θα έφτανα σε αυτήν την ηλικία(30+) και θα περνούσα όλο αυτό. Ήμασταν στην αρχή, μόνο το πρώτο ραντεβού είχε επιτυχία και μετά άρχισαν τα παρατράγουδα. Το χειρότερο ήταν ότι εγώ είχα τόσο μεγάλη ανάγκη να πιαστώ από έναν έρωτα, που τον εξιδανίκευσα. Ο ενθουσιασμός από την πλευρά του μεγάλος, να μου στέλνει συνέχεια μηνύματα και να μου τον εκφράζει και να μη με αφήνει λεπτό. Είπα και εγώ να το ζήσω, αφέθηκα και έκανα στην άκρη τις όποιες αναστολές και ανασφάλειες. Δύο μέρες μετά άρχισε να εξαφανίζεται, να μου κανονίζει ραντεβού και να τα ακυρώνει. Να περιμένει συνέχεια από μένα να κάνω την πρώτη κίνηση. Κάπου κουράστηκα και ένιωσα ότι δεν έχει νόημα.Η προσγείωση είναι απότομη και πονάει, αλλά το μόνο θετικό ότι μου έδειξε από την αρχή τι είναι.
5
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ξέρω ποιος έχει πει να μη δίνουμε σημασία σε τυχόν σημάδια που δε μας γεμίζουν το μάτι γιατί έτσι διώχνουμε τις ευκαιρίες αλλά διαφωνώ. Κάτι που πρέπει να θυμάσαι από εδώ και πέρα είναι να μην υποτιμάς τον εαυτό σου και να σέβεσαι τους ρυθμούς και τις ανάγκες σου, αρέσει δεν αρέσει στον άλλον. Αν ο άλλος πχ ξενερωνε επειδή εσένα σ' ενοχλούσε η τόση έντονη εκδήλωση, είναι δικό του πρόβλημα, ειλικρινά.Υ. Γ. Σημασία έχει ότι τελείωσε νωρίς και να μην το βλέπεις σαν ατυχία. Μια ωραία ερωτική σχέση είναι πραγματικά κάτι ωραίο στη ζωή μας αλλά σίγουρα δεν είναι το μόνο και δεν λειτουργεί σαν αντίβαρο για τις άλλες προβληματικές καταστάσεις στη ζωή μας. Κατά τη γνώμη μου, δε χρειάζεται να κλαις τον "πεθαμένο" και να στερηθεις φλερτ και νέες γνωριμίες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon