ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.5.2020 | 17:52

Καρδιά περιβόλι.

Κάποιο άτομο έγραψε πριν λίγο μια εξομολόγηση ότι θέλει να βρει τον άνθρωπό του και κάποια σχόλια ήταν τελείως αποθαρρυντικά. Του στυλ αν θα έρθει και μπορεί να μην έρθει ποτέ. Λίγη κακία διέκρινα. Ελάτε στη θέση του να δείτε πως νιώθει. Λίγη ελπίδα θέλει να νιώσει και εσείς μια του δίνετε να πάει παρακάτω. Ε βέβαια, μίλησαν οι βολεμένοι που δεν ξέρουν τι σημαίνει να είσαι μόνος/η χωρίς αγάπη, έρωτα και όμορφα πράματα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Μπορεί να μην ήταν αποθαρρυντικά τα σχόλια, απλώς να τα βλέπεις υπό συγκεκριμένο πρίσμα ;-)Ελπίδα και χαρά προς όλο τον κόσμο. Και ταυτόχρονα λογική αντίληψη και αυτάρκεια. Πολλοί άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι και μόνοι τους, άλλοι όχι, αλλά μάντεψε: όλα αλλάζουν, και προς το καλύτερο και προς το χειρότερο. Κάνουμε το καλό και προσδοκούμε το καλύτερο, χωρίς πικρία για ό,τι θεωρούμε πως "δεν μας δόθηκε" :-)
Scroll to top icon