Έξι συλλήψεις και κατάσχεση όπλων στη Δυτική Αττική από την ΕΛΑΣ

Έξι συλλήψεις και κατάσχεση όπλων στη Δυτική Αττική από την Ελληνική Αστυνομία Facebook Twitter
Φωτ.: X/ Hellenic Police
0

Με βίντεο που δημοσίευσε στο X, η Ελληνική Αστυνομία ενημέρωσε για τη σύλληψη έξι ατόμων και όπλων, σήμερα, στη Δυτική Αττική.

Στην ανάρτησή της, η αστυνομία έδειξε τη στιγμή της επιχείρησης και τα όπλα που εντόπισαν, το πρωί της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου.

«Σήμερα, πρωινές ώρες, πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στη Δυτική #Αττική για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας. Μεταξύ άλλων έγιναν 6 συλλήψεις, ενώ κατασχέθηκαν πιστόλια, πάνω από 250 φυσίγγια 9mm, κινητά κ.α», γράφει αρχικά στην ανάρτησή της η ΕΛΑΣ.

«Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από τη Διευθ. Αστυνομίας και την Υποδ. Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, ενώ συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις της ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ, ΥΑΤ, Τροχαίας, Σ.μηΕ.Α. καθώς και αστυνομικός σκύλος», καταλήγει.

Αθήνα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αθήνα: Πως γλύτωσε από την μπουλντόζα ένα ιστορικό κτίριο της πόλης

Πολιτισμός / Πώς ένα ιστορικό κτίριο της Αθήνας γλίτωσε από την μπουλντόζα

Όσα αναφέρουν στη LiFO επιστήμονες από τις δύο οργανώσεις που προσέφυγαν στο ΣτΕ, ζητώντας να αποτραπεί η κατεδάφιση μιας μεσοπολεμικής κατοικίας και να χαρακτηριστεί το κτίριο διατηρητέο.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ
Αυτοψία Μπακογιάννη σε «πάρκο τσέπης» στο Παγκράτι: «Θύμωσα πολύ με την εγκατάλειψη»

Αθήνα / Αυτοψία Μπακογιάννη σε «πάρκο τσέπης» στο Παγκράτι: «Θύμωσα πολύ με την εγκατάλειψη»

Με ένα βίντεο – αυτοψία σε ένα από τα πάρκα τσέπης που δημιουργήθηκαν επί των ημερών του, ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, καταδεικνύει ότι έχουν αφεθεί χωρίς φροντίδας
LIFO NEWSROOM
Το 28ο Παζάρι Βιβλίου επιστρέφει στην Πλατεία Κλαυθμώνος

Αθήνα / Το 28ο Παζάρι Βιβλίου επιστρέφει στην Πλατεία Κλαυθμώνος

Με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.), το παζάρι συνεχίζει την παράδοσή του για 28η χρονιά, προωθώντας την πρόσβαση στη γνώση και την ανάγνωση
LIFO NEWSROOM