«Λευκή νύχτα» διοργανώνει το ερχόμενο Σάββατο 21 Ιουνίου στο Μαρούσι ο δήμος σε συνεργασία σε συνεργασία με τον εμπορικό σύλλογο. Η νύχτα θα μετατραπεί σε μια γιορτή στους πεζόδρομους από τις 7 το απόγευμα με τα ανοιχτά καταστήματα να προσφέρουν τα προϊόντα τους σε ανταγωνιστικές τιμές και με δελεαστικές εκπτώσεις.
Σύμφωνα με το Έθνος, «λευκή νύχτα» θα διοργανώσει και ο Δήμος Ιλίου το τελευταίο Σάββατο του Ιουνίου μετά την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση πέρυσι. Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ και θα διαρκέσει μέχρι τις 3 τα ξημερώματα: με εκδηλώσεις, συναυλίες, εκθέσεις και ανοικτά τα καταστήματα.
Όπως υπενθυμίζει το «Εθνος», οι «λευκές νύχτες» πρωτοεμφανίστηκαν στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2013 με πρωτοβουλία του δήμου Ιλίου. Το πείραμα δοκιμάστηκε στην Καλαμάτα και τα Χριστούγεννα υλοποιήθηκε στον Δήμο Αθηναίων.
Οικονομία /
Έρχονται (και πάλι) οι Λευκές Νύχτες

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Forbes: Ποιοι είναι οι εννέα πλουσιότεροι Έλληνες για το 2025

Τι είναι το Ghibli Style που έχει γίνει παγκόσμιο viral και γιατί προκαλεί αντιδράσεις

Μεγάλη φωτιά σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στα Άνω Πατήσια

Κλείνουν δρόμοι σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Βέροια λόγω κακοκαιρίας - Πλημμύρισε υπόγειο σχολείου

Η ΕΛΑΣ προειδοποιεί για τηλεφωνικές απάτες με τη μέθοδο «Caller ID Spoofing»

σχόλια