Ακύρωση παραστάσεων του Εθνικού Θεάτρου λόγω της απεργίας του ΣΕΗ

Ακύρωση παραστάσεων του Εθνικού Θεάτρου λόγω της απεργίας του ΣΕΗ Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ακυρώνονται οι αυριανές παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου λόγω της απεργίας την οποία έχει προκηρύξει το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ).

Πιο συγκεκριμένα αύριο Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου ακυρώνονται οι εξής παραστάσεις:

-«Η σπασμένη στάμνα» του Χάινριχ φον Κλάιστ και οι «Βρυκόλακες» του Χένρικ Ίψεν στην Κεντρική Σκηνή,

-«Ο Άλλος» της Πένυς Φυλακτάκη στη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος»,

-«Η Χάιντι και τα βουνά» του Ανδρέα Φλουράκη και «Το ξύπνημα της άνοιξης» του Φρανκ Βέντεκιντ σε διασκευή της Άνια Ράις στη Σκηνή «Ελένη Παπαδάκη»

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου, όσοι εκ των θεατών έχουν αγοράσει εισιτήρια για τις προαναφερθείσες παραστάσεις, μπορούν να προχωρήσουν σε αλλαγής ημερομηνίας ή σε ακύρωση με επιστροφή του αντιτίμου. 

Επίσης όσοι εκ των θεατών έχουν αγοράσει τα εισιτήριά τους ηλεκτρονικά, θα ειδοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη διαδικασία ακύρωσης ή αλλαγής των εισιτηρίων τους.

Τέλος εισιτήρια που αγοράστηκαν από φυσικό σημείο προπώλησης, μπορούν να αλλαχθούν ή να ακυρωθούν στο ίδιο σημείο όπου αγοράστηκαν.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια σημαντική έκθεση στο Παρίσι με τη συνδρομή του Μουσείου Μπενάκη

Πολιτισμός / Μια σημαντική έκθεση στο Παρίσι με τη συνδρομή του Μουσείου Μπενάκη

Η συνεργασία του Μουσείου Μπενάκη με το Musée du Quai Branly στο Παρίσι φέρνει στο σήμερα το μεγάλο ερώτημα, που προέκυψε τη δεκαετία του 1930 και απασχόλησε τους σουρεαλιστές αλλά και την επιστημονική κοινότητα της εποχής, σχετικά με το τι θεωρούμε αντικείμενο τέχνης. 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Αθήνα: Πως γλύτωσε από την μπουλντόζα ένα ιστορικό κτίριο της πόλης

Πολιτισμός / Πώς ένα ιστορικό κτίριο της Αθήνας γλίτωσε από την μπουλντόζα

Όσα αναφέρουν στη LiFO επιστήμονες από τις δύο οργανώσεις που προσέφυγαν στο ΣτΕ, ζητώντας να αποτραπεί η κατεδάφιση μιας μεσοπολεμικής κατοικίας και να χαρακτηριστεί το κτίριο διατηρητέο.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ