«The Challenge»: H πρώτη ταινία που γυρίστηκε στο διάστημα είναι ρωσική― και ιδού το τρέιλέρ της

Η Ρωσία πρόλαβε τον Τομ Κρουζ, τη Nasa αι τον Έλον Μασκ- Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της πρώτης ταινίας που γυρίστηκε ποτέ στο διάστημα Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της πρώτης ταινίας που γυρίστηκε ποτέ στο διάστημα.

Η ρωσική ταινία «The Challenge» θα κυκλοφορήσει πριν από το χολιγουντιανό πρότζεκτ, στο οποίο θα συμμετέχει ο πρωταγωνιστής του «Mission Impossible» Τομ Κρουζ, μία συνεργασία με τη NASA και τη SpaceX του Έλον Μασκ.

Η πρωταγωνίστρια Yulia Peresild επιλέχθηκε μεταξύ 3.000 υποψηφίων για τον ρόλο και ο Ρώσος σκηνοθέτης Klim Shipenko γίνεται ο πρώτος άνθρωπος που σκηνοθετεί στο διάστημα, καθώς γυρίσματα της ταινίας έγιναν στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Η ταινία ανακοινώθηκε τέσσερις μήνες μετά το μεγαλεπίβολο σχέδιο του Τομ Κρουζ το 2020 να γυρίσει ταινία στο διάστημα.

Η Yulia Peresild έφτασε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) με τον σκηνοθέτη Slim Shipenko στις 4 Οκτωβρίου και ξεκίνησαν μαζί μια 12ήμερη αποστολή.

Οι δυο τους απογειώθηκαν από το ρωσικό κοσμοδρόμιο Baikonur στο Καζακστάν.

Η υπόθεση της ταινίας επικεντρώνεται σε μια γυναίκα χειρουργό που στέλνεται στο ISS για να σώσει έναν κοσμοναύτη.

Ρόλους στην ταινία έχουν, σύμφωνα με πληροφορίες και τρεις Ρώσοι κοσμοναύτες που ήταν στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Στην ταινία θα υπάρχουν μόνο περίπου 30-40 λεπτά πραγματικών διαστημικών πλάνων ενώ τα υπόλοιπα γυρίστηκαν στη Γη, σε στούντιο και σε πραγματικές τοποθεσίες, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Yulia Peresild, Miloš Biković, Vladimir Mashkov, Alyona Mordovina, Tatyana Dogileva και Sergey Burunov.

Από την άλλη ο Τομ Κρουζ ήλπιζε να γίνει «ο πρώτος πολίτης που θα έκανε διαστημικό περίπατο» έξω από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, αλλά οι ημερομηνίες κυκλοφορίας για τη δική του ταινία, που σύμφωνα με πληροφορίες έχει προϋπολογισμό 200 εκατομμύρια δολάρια, δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

H ταινία κάνει πρεμιέρα στη Ρωσία στις 23 Απριλίου του 2023.

Με πληροφορίες της La Reppublica

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζάρμους, Σμαραγδής και Μπομπ Σφουγγαράκης τα Χριστούγεννα στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζάρμους, Σμαραγδής και Μπομπ Σφουγγαράκης τα Χριστούγεννα στους κινηματογράφους

Η ταινία που κέρδισε τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας, το εγχώριο biopic του Καποδίστρια και ένας αγαπημένος παιδικός ήρωας πάνω στην ώρα για τις γιορτές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε νέο Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της

Πολιτισμός / Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της χάρη στο «Stranger Things»

Παρά τις δεκαετίες επιτυχίας στα charts σε πολλαπλές μορφές, η Ρος δεν είχε εμφανιστεί ποτέ προηγουμένως σε αυτήν τη λίστα, κυρίως επειδή μεγάλο μέρος του μουσικού καταλόγου της προηγείται της εποχής των ψηφιακών πωλήσεων
THE LIFO TEAM