The Crown: Οι πρώτες φωτογραφίες της 6ης σεζόν με το ειδύλλιο Ουίλιαμ- Κέιτ

The Crown: Οι πρώτες φωτογραφίες της 6ης σεζόν με το ειδύλλιο Ουίλιαμ- Κέιτ Facebook Twitter
Φωτ.: Netflix
0

Το Netflix κυκλοφόρησε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από την 6η και τελευταία σεζόν του «The Crown», με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον στις πρώτες μέρες του ειδυλλίου τους ως φοιτητές στο St Andrews.

Στην νέα σεζόν, το The Crown αφηγείται τη σχέση του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, ξεκινώντας από την πρώτη τους συνάντηση στο Πανεπιστήμιο του St Andrews στη Σκωτία το 2001.

Σύμφωνα με το Netflix, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ξεκινάει στο St Andrews αποφασισμένος να ζήσει μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή όσο μπορεί ακόμα.

Παράλληλα, η Κέιτ Μίντλετον εγγράφεται και εκείνη στο πανεπιστήμιο. Όταν συναντιούνται για πρώτη φορά στην πανεπιστημιούπολη, ξεκινά ένα νέο ειδύλλιο και ένα νέο μέλλον για το The Crown.

The Crown: Οι πρώτες φωτογραφίες της 6ης σεχζόν Facebook Twitter
Φωτ.: Netflix

Οι Ed McVey και Meg Bellamy κάνουν το ντεμπούτο τους στην οθόνη ως πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον αντίστοιχα. Η Bellamy κέρδισε τον ρόλο δε, αφού έστειλε βίντεό της μετά από μια κάλεσμα για casting στα social media.

Τα γυρίσματα του The Crown που ξεκίνησε το 2016, ολοκληρώθηκαν επίσημα την περασμένη Παρασκευή. Η Claudia Harrison, η οποία υποδύεται την πριγκίπισσα Anne στην 5η και 6η σεζόν, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης του Netflix το απόγευμα της Τετάρτης ότι η τελευταία σκηνή που έκανε το καστ ήταν ένας γάμος στον Καθεδρικό Ναό του York Minster με όλη την οικογένεια.

The Crown: Οι πρώτες φωτογραφίες της 6ης σεχζόν Facebook Twitter
Φωτ.: Netflix

Το εσωτερικό του καθεδρικού ναού έχει εντυπωσιακή ομοιότητα με το Αβαείο του Ουέστμινστερ, όπου ο πραγματικός Γουίλιαμ και η Κέιτ παντρεύτηκαν το 2011.

Οι σκηνές με τον McVey και τον Bellamy γυρίστηκαν στη Σκωτία τον περασμένο μήνα. Οι φωτογράφοι συνέλαβαν τους ηθοποιούς να κινηματογραφούν μια σκηνή στις 17 Μαρτίου.

Το Netflix ανάρτησε επίσης μια φωτογραφία από τα παρασκήνια με τους πρωταγωνιστές μπροστά από το καφέ του St Andrews καθώς πόζαραν για τον φακό.

Με πληροφορίες του Variety

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Δήλο το πρώτο έργο σύγχρονης τέχνης που θα εκτίθεται μόνιμα σε ελληνικό αρχαιολογικό χώρο

Πολιτισμός / Στη Δήλο το πρώτο έργο σύγχρονης τέχνης που θα εκτίθεται μόνιμα σε αρχαιολογικό χώρο

Στο νησί της Δήλου, σημείο αναφοράς της συνομιλίας μεταξύ κλασικού και σύγχρονου πολιτισμού, τοποθετείται το έργο του Antony Gormley, μια δωρεά του οργανισμού ΝΕΟΝ στο υπουργείο Πολιτισμού.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Απορρίφθηκε το αίτημα για γυρίσματα του Γιώργου Λάνθιμου στην Ακρόπολη – «Ασύμβατες οι σκηνές με τους συμβολισμούς του μνημείου»

Πολιτισμός / Απορρίφθηκε το αίτημα για γυρίσματα του Γιώργου Λάνθιμου στην Ακρόπολη – «Ασύμβατες οι σκηνές με τους συμβολισμούς του μνημείου»

Η απόφαση δημοσιοποιήθηκε σήμερα, 3 Απριλίου, και στηρίζεται στην κατά πλειοψηφία γνωμοδότηση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ), κατά τη συνεδρίασή του την 1η Απριλίου
LIFO NEWSROOM