Η ανακοίνωση της Βασίλισσας για το γάμο του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Η ανακοίνωση της Βασίλισσας για το γάμο του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ Facebook Twitter
0

Επισήμως τώρα είναι όλα πια στην τελική ευθεία για το γάμο της χρονιάς στη Βρετανία καθώς σήμερα η Βασίλισσα έδωσε την έγκρισή της.

Αν και μάλλον δεν υπήρχε περίπτωση να μην το κάνει, η Ελισάβετ είναι αυτή που είχε τον τελευταίο λόγο και έπρεπε να επικυρώσει τον γάμο του εγγονού της Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.  

Στη βασιλική ανακοίνωση συγκατάθεσης στο γάμο, η Ελισάβετ χαρακτηρίζει πολυαγαπημένο τον εγγονό της και δηλώνει πως η τελετή έχει την έγκρισή της.

Δύο σχεδόν μήνες πριν τον πολυαναμενόμενο γεγονός, αυτή η ανακοίνωση μοιάζει εντελώς τυπική, αλλά είναι κάτι που έπρεπε να γίνει σύμφωνα με το πολύ αυστηρό πρωτόκολλο του Παλατιού.

Η ίδια έγκριση είχε δοθεί και το 2011 όταν ο άλλος της εγγονός, ο Ουίλιαμ ετοιμαζόταν να παντρευτεί την Κέιτ Μίντλετον.

Την ίδια ώρα η Βρετανία ζει στο ρυθμό του νυφικού>>>>

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΕΞ Ρόμπερτ Πάτινσον, Πανελλήνιον και September 5 από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Πάτινσον, Πανελλήνιον και September 5 από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα σάτιρα επιστημονικής φαντασίας του Μπονγκ Τζουν-Χο, το σφιχτοδεμένο δημοσιογραφικό θρίλερ «September 5» και ένα καταπληκτικό ντοκιμαντέρ με αντικείμενο το ιστορικό σκακιστικό καφενείο των Αθηνών ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μια σημαντική έκθεση στο Παρίσι με τη συνδρομή του Μουσείου Μπενάκη

Πολιτισμός / Μια σημαντική έκθεση στο Παρίσι με τη συνδρομή του Μουσείου Μπενάκη

Η συνεργασία του Μουσείου Μπενάκη με το Musée du Quai Branly στο Παρίσι φέρνει στο σήμερα το μεγάλο ερώτημα, που προέκυψε τη δεκαετία του 1930 και απασχόλησε τους σουρεαλιστές αλλά και την επιστημονική κοινότητα της εποχής, σχετικά με το τι θεωρούμε αντικείμενο τέχνης. 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ