Η Άννα Γουίντουρ αποκαλύπτει τι πιστεύει για την Μέγκαν Μαρκλ

Η Άννα Γουίντουρ αποκαλύπτει τι πιστεύει για την Μέγκαν Μαρκλ Facebook Twitter
0

Η επικεφαλής της Vogue Άννα Γουίντουρ κλήθηκε να μιλήσει για την Μέγκαν Μαρκλ και δεν έκρυψε την αδυναμία της στο πρόσωπό της.

Η Γουίντουρ ρωτήθηκε για τη γνώμη της για τη Δούκισσα του Σάσσεξ σε ένα νέο βίντεο του «Go Ask Anna» και μίλησε με θερμά λόγια για την ηθοποιό που έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Διάβασα κάπου ότι υπήρχαν μέλη του βασιλικού προσωπικού που αναστατώθηκαν που ξυπνά τόσο νωρίς, στις 5 πμ» αναφέρει η Γουίντουρ.

«Είναι ένα κανονικό κορίτσι από την Καλιφόρνια που ξυπνά νωρίς και κάνει γιόγκα και διαλογίζεται. Είπαν ότι στέλνει επίσης πολλά γραπτά μηνύματα. Θέλω να πω, τι περίμεναν; Ότι θα έστελνε μηνύματα με περιστέρι; Νομίζω ότι είναι καταπληκτική»,  τονίζει η αρχισυντάκτρια της αμερικανικής Vogue και καλλιτεχνική διευθύντρια του ομίλου Conde Nast, Άννα Γουίντουρ.

Μιλά επίσης για τον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ τον περασμένο Μάιο με τον πρίγκιπα Χάρι, αποκαλύπτοντας ότι παρά το γεγονός ότι πολλοί σκέφτηκαν ότι το νυφικό Givenchy της πρώην πρωταγωνίστριας της σειράς "Suits" δεν είχε καλή εφαρμογή, εκείνη το θεωρεί πολύ εντυπωσιακό.

«Τον βασιλικό γάμο παρακολουθούσε ολόκληρος ο κόσμος και νομίζω ότι η επιλογή της ήταν εξαιρετική. Ήταν σοφιστικέ, ήταν κομψό, σοβαρό. Ήταν Αγγλίδας σχεδιάστριας [Clare Waight Keller], η οποία εργάζεται σε έναν γαλλικό οίκο, κάτι που ήταν κατά κάποιο τρόπο μήνυμα προς τον κόσμο: "Ναι, είμαι από κάπου αλλού, αλλά ανήκω εδώ»,  εξηγεί η Γουίντουρ.

«Νομίζω ότι έδειχνε φανταστική. Το γεγονός ότι επέλεξε να περπατήσει στο διάδρομο του ναού μόνη της με έκανε να σκεφτώ ότι είναι μια ανεξάρτητη γυναίκα» προσθέτει.

Όσον αφορά τα πρόσφατα πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα εφημερίδων για την υποτιθέμενη ρήξη της Μαρκλ με την Κέιτ Μίντλετον, σύζυγο του αδερφού του πρίγκιπα Χάρι, πρίγκιπα Ουίλιαμ, η Γουίντουρ είπε ότι ανεξάρτητα από τις φήμες, οι δύο γυναίκες αντιπροσωπεύουν το μέλλον της βασιλικής οικογένειας.

«Νομίζω ότι οι δύο Δούκισσες, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ και η Δούκισσα του Σάσσεξ, θα κρατήσουν τη βασιλική οικογένεια στην επιφάνεια, ειλικρινά» ανέφερε.

 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια εγκατάσταση με οικολογικές ανησυχίες στο Turbine Hall της Tate Modern

Πολιτισμός / Γιατί μας αφορά η τέχνη των Σαάμι;

Η νέα εγκατάσταση της Máret Ánne Sara –μια καλλιτέχνιδα που κατάγεται από τους αυτόχθονες Σαάμι που ζουν στο βόρειο άκρο της Σκανδιναβικής Χερσονήσου– αντανακλά το αυξημένο ενδιαφέρον για την τέχνη των αυτόχθονων πληθυσμών.
LIFO NEWSROOM
gillian anderson

Πολιτισμός / Η Τζίλιαν Άντερσον θέλει να μάθει όλες τις ερωτικές μας φαντασιώσεις

Η διάσημη ηθοποιός και η Bloomsbury, μετά την παγκόσμια επιτυχία του best-seller «Want» , ανακοινώνουν την επόμενη συνεργασία τους και καλούν γυναίκες απ' όλο τον κόσμο να μοιραστούν τις φαντασιώσεις τους.
THE LIFO TEAM
Ναός Οσίου Νικολάου Σικελιώτη

Πολιτισμός / Ναός Οσίου Νικολάου Σικελιώτη: Ένα σημαντικό μνημείο κινδυνεύει με κατάρρευση

Ένα θρησκευτικό, ιστορικό αλλά και αρχιτεκτονικό ορόσημο στους πρόποδες της Δίρφυος, έχει περιέλθει σε τραγική κατάσταση και αντιμετωπίζει πλήθος σοβαρών προβλημάτων.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ
Τζεμ Γιγίτ Ουζούμογλου: Ποιος είναι ο Τούρκος πρωταγωνιστής του Netflix που δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Τζεμ Γιγίτ Ουζούμογλου: Ποιος είναι ο Τούρκος ηθοποιός του Netflix που δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Αθήνα

Ο δημοφιλής Τούρκος ηθοποιός Τζεμ Γιγίτ Ουζούμογλου δεν θα εμφανιστεί στη θεατρική σκηνή της Αθήνας λόγω κρατικής λογοκρισίας και περιοριστικών όρων
LIFO NEWSROOM