Η Cher μιλάει για τη διαμάχη της με τη Madonna- «Κακομαθημένο παλιόπαιδο»

Η Cher μιλάει για τη διαμάχη της με τη Madonna- «Κακομαθημένο παλιόπαιδο» Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Η Cher μίλησε για τη σχέση της με τη Madonna και αρνήθηκε ότι υπάρχει διαμάχη μεταξύ τους. Τουλάχιστον όχι πια.

Το θέμα προέκυψε κατά τη διάρκεια μιας νέας συνέντευξης της Cher στους Los Angeles Times, όταν ρωτήθηκε αν γνώριζε ότι η Madonna χρησιμοποιεί παλιά αποσπάσματα συνεντεύξεων της κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στο «Celebration».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα πλάνα που παρουσιάζονται στις συναυλίες της Madonna δείχνουν την Cher να αποκαλεί τη βασίλισσα της ποπ «κακιά» σε μια παλαιότερη συνέντευξή της και να την περιγράφει ως «κακομαθημένο παλιόπαιδο».

«Έχω πει πολύ χειρότερα από αυτό», απάντησε η Cher.

Όταν ρωτήθηκε αν πίστευε ότι η Madonna θα μπορούσε να είναι κακιά η Cher ήταν κάθετη: «Μπορεί να γίνει κακιά. "Θάψαμε" όμως αυτή την διαμάχη πριν από πολύ καιρό γιατί την αποκαλούσα πολύ χειρότερα πράγματα και με συγχώρησε».

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, η Cher συνέχισε να επιβεβαιώνει ότι πλέον δεν υπάρχει κάποιο θέμα μεταξύ τους. «Δεν υπάρχει κανένας σαν αυτήν που να ξέρει τα πάντα πριν από οποιονδήποτε άλλον. Εννοώ, ήξερε τι έρχεται και είχε δίκιο. Πάντα ένιωθα ότι αυτό ήταν το μεγαλύτερο χάρισμά της, ότι μπορούσε να γνωρίζει τις τάσεις πριν από οποιονδήποτε από εμάς».

Εκπρόσωπος της Cher πρόσθεσε επίσης ότι «η κακή αυτή δήλωση έγινε πριν από πολλά χρόνια» και από τότε, η τραγουδίστρια «έχει εκφράσει τακτικά τον θαυμασμό της για τη Madonna ως καλλιτέχνιδα και ανθρωπίστρια».

Με πληροφορίες των NME/LATimes

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βραβεία GLAAD - Σίνθια Ερίβο: «Οι αντωνυμίες they/them υπάρχουν από τις απαρχές του κόσμου»

Πολιτισμός / Βραβεία GLAAD - Σίνθια Ερίβο: «Οι αντωνυμίες they/them υπάρχουν από τις απαρχές του κόσμου»

Η ηθοποιός τιμήθηκε με το βραβείο Stephen F. Kolzak, το οποίο απονέμεται σε «ανοιχτά queer μέλη της κοινότητας του θεάματος ή των MME για το έργο τους προς την εξάλειψη της ομοφοβίας»
LIFO NEWSROOM
Η Ακαδημία ζητά συγγνώμη για τη μη στήριξη στον Παλαιστίνιο νικητή των Όσκαρ, Χαμντάν Μπαλάλ

Πολιτισμός / Η Ακαδημία ζητά συγγνώμη για τη μη στήριξη στον Παλαιστίνιο νικητή των Όσκαρ, Χαμντάν Μπαλάλ

«Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από τον κ. Μπαλάλ και όλους τους καλλιτέχνες που αισθάνθηκαν ότι δεν υποστηρίχθηκαν από την προηγούμενη δήλωσή μας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Η Coca-Cola Hellenic ακύρωσε την εκδήλωσή της στο Καλλιμάρμαρο

Πολιτισμός / Η Coca-Cola Hellenic ακύρωσε την εκδήλωσή της στο Καλλιμάρμαρο

Σύμφωνα με την εταιρεία «κατά τη διάρκεια των εργασιών ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, τηρώντας απόλυτα τα αρχιτεκτονικά σχέδια και τις μελέτες, όπως είχαν υποβληθεί και εγκριθεί»
LIFO NEWSROOM
Όσκαρ: Πάνω από 500 διάσημοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες επικρίνουν την Ακαδημία για τη μη υποστήριξη του Χαμντάν Μπαλάλ

Πολιτισμός / Όσκαρ: Πάνω από 500 διάσημοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες επικρίνουν την Ακαδημία για τη μη υποστήριξη του Χαμντάν Μπαλάλ

Οι ηθοποιοί Μαρκ Ράφαλο και Πενέλοπε Κρουζ, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Αλφόνσο Κουαρόν συμπεριλαμβάνονται στα ονόματα που έχουν υπογράψει ανοιχτή επιστολή που καταδικάζει την έλλειψη δημόσιας υποστήριξης της Ακαδημίας προς τον Παλαιστίνιο κινηματογραφιστή
LIFO NEWSROOM
Αθωώθηκε η Dua Lipa για το «Levitating» – Το δικαστήριο απέρριψε αγωγή για λογοκλοπή

Πολιτισμός / Αθωώθηκε η Dua Lipa για το «Levitating» – Το δικαστήριο απέρριψε αγωγή για λογοκλοπή

Ο δικαστής είχε αποφανθεί τότε πως δεν υπήρχε καμία ένδειξη πως η Lipa ή οι συνδημιουργοί της είχαν ποτέ «πρόσβαση» στο τραγούδι του συγκροτήματος – βασικό προαπαιτούμενο για τη στοιχειοθέτηση περί λογοκλοπής
LIFO NEWSROOM