Η Μισέλ Ομπάμα έπαθε «Sex & the City» όταν συνάντησε την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Η Μισέλ Ομπάμα έπαθε «Sex & the City» όταν συνάντησε την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ Facebook Twitter
0

Η τελευταία στάση στην περιοδεία της Μισέλ Ομπάμα για το βιβλίο «Becoming» περιελάμβανε μια συνέντευξη από την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αλλά όλοι μιλούν σήμερα (κυρίως) για τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει. 

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ εμφανίστηκε με ένα ζευγάρι ασημένιες μπότες Balenciaga με glitter, που έφταναν πάνω από το γόνατο και ένα κίτρινο φόρεμα, του ίδιου οίκου, από την συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2019, η οποία δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη.  

Η Μισέλ Ομπάμα έπαθε «Sex & the City» όταν συνάντησε την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ Facebook Twitter
Η Μισέλ Ομπάμα έπαθε «Sex & the City» όταν συνάντησε την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ Facebook Twitter
Η Μισέλ Ομπάμα έπαθε «Sex & the City» όταν συνάντησε την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ Facebook Twitter
Η Μισέλ Ομπάμα έπαθε «Sex & the City» όταν συνάντησε την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ Facebook Twitter

Στη συνέντευξή της αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από εμφανίσεις της που συζητήθηκαν ενώ ήταν στο πλευρό του Μπαράκ, στη διάρκεια της θητείας του. 

Η αλήθεια είναι πως στα οκτώ χρόνια της ως Πρώτη Κυρία, η Μισέλ Ομπάμα άφησε ένα ισχυρό αποτύπωμα στην μόδα, καθώς τις περισσότερες φορές ένα φόρεμα που μπορεί να έβαζε, ξεπουλούσε στα καταστήματα μέσα σε λίγες ώρες. 

«Ήξερα πως τα ρούχα μου έκαναν μια δήλωση και θα τα κοιτούσαν όλοι. Οπότε αποφασίσαμε να το χρησιμοποιήσουμε αυτό για να αναδείξουμε νέους σχεδιαστές, που σε άλλη περίπτωση δεν θα τύγχαναν τέτοιας προβολής, επειδή μπορείς να αλλάξεις τις ζωές τους. Γι' αυτό είχαμε επιλέξει τον Jason Wu για το φόρεμα της ορκωμοσίας», είπε η Μισέλ. 

Η Μισέλ Ομπάμα έπαθε «Sex & the City» όταν συνάντησε την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ Facebook Twitter
Στην ορκωμοσία του Μπαράκ Ομπάμα το 2009.
Η Μισέλ Ομπάμα έπαθε «Sex & the City» όταν συνάντησε την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ Facebook Twitter

Η χθεσινή συνέντευξη στο Barclays Center του Μπρούκλιν ήταν sold-out και κράτησε πάνω από μια ώρα, αλλά τα περισσότερα σχόλια συγκέντρωσε η εμφάνιση της Μισέλ Ομπάμα και συγκεκριμένα οι μπότες της, σε σημείο που αναφέρθηκε σε αυτές μέχρι κι η πρώην σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Βάλερι Τζάρετ. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM
Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Πολιτισμός / Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Η έκθεση-ορόσημο με τα αξιοσέβαστα στον κόσμο της φωτογραφίας ονόματα των Joel Meyerowitz και Barbara Davidson προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να βιώσει τη δύναμη της φωτογραφίας στην πιο εντυπωσιακή της μορφή.
LIFO NEWSROOM